Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai orvosi vizsgálaton...

Katonai orvosi vizsgálaton milyen vizsgálatok vannak? Tényleg nézik a prosztatat is?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 02:30
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Igen meg azt is, hogy nem e voltál átoperálva egyik nemből a másikká.
2023. szept. 17. 02:50
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Teljes kivizsgálás. De örülj neki, legalább megtudod van-e bármi baj.
2023. szept. 17. 03:18
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Nem nézik!
2023. szept. 17. 04:35
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:
81%

Dehogy nézik, nem tudom, ezt ki mondta neked...

A prosztatát TAPINTJÁK.

2023. szept. 17. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Bekukkantanak a luksziba.
2023. szept. 17. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom most mit néznek, de annak idején sorozásnál volt a gatyát le, fogja meg a bokáját, köhintsen. Tudtommal az aranyeret nézték, akinél nem volt egyértelmű a dolog azt meg is ujjazták. Prosztatát fiatal huszonéveseknél nem hiszem hogy nézik, mivel ilyen korban szinte nulla az esélye hogy gond legyen vele.
2023. szept. 17. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Van egy nagyon alap urulógiai vizsgálat. Megnézi a doktor az ánuszt, nem-e aranyered van (kizáró ok), illetve egy ujját bedugja, amivel a prosztata megnagyobbodást ellenőrzi. Ezen kívül megtapogatja a herezacskót, megvannak-e a herék. 5 perc az egész.

Ha ennyitől majrézol, akkor ne menj katonának.

2023. szept. 17. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Teljeskörű egészségügyi vizsgálat van és ennek standard része az urológia vizsgálat is. Egyébként bocs... de tényleg úgy akarsz katonának menni, hogy téged az zavar a legjobban hogy egy orvos megvizsgálja a prosztatádat? 😂
2023. szept. 17. 21:01
 9/10 anonim válasza:
65%
Gyakorlatilag megnéznek tetőtől talpig, de a prosztatámat nekem pl nem nézte az urológus, csak ánuszt, heréket és fitymát.
2023. szept. 28. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor még volt sorozás akkor azt nem nézték.Ami úgy megalázóbb volt az amikor meztelenül kellett lenni,és akkor hajoljon előre fogja meg a bokáját! :) Aranyér vizsgálat.Más ilyen intimebb nem volt ha jól emlékszem,doktornőt fogtam ki aztán picit fura volt 18 évesen előtte meztelenül állni.Ja meg kérdezte,hogy a fitymáját könnyedén hátra tudja húzni?,de azt nem kellett bemutatnom. :)
szept. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!