Ukránok tényleg képesek lettek volna elsulyeszteni az orosz flotta nagyreszet ha Elon Musk nem tagadja meg tőlük a starlink rendszert? A föld leggazdagabb embere mentette meg az emberiséget?
Bírom ezt a tokoseget Elon Musk ban tényleg képes szembe menni mindenkivel ha ő úgy dönt.
És azért neki már van szava a politikában is nem csak egy üzletember.
Bírom benne hogy a föld leggazdagabb embere és szembe mer szalni a mainstremel.
Helyesen merte fel a helyzetet?
Ukrajna egy hatalmas tengeri és legi drontamadast akart indítani meg akarta semmisíteni a fekete tengeri flottát sikerülhetett volna?
Atom lett volna a válasz?
20#
"Mutania kell hogy mire képes"
De nem mutat semmit!Minden idióta képes arra hogy pld egy szomszédos országba átküld egy drónt és felrobbant vele egy hangárt vagy egy irodát.Mondjuk a Románok a Szerbeknél vagy az Osztrákok a Németeknél,stb.Ebből semmilyen következtetést nem von le egy normális ember.
Még azt se hogy milyen a légvédelem.Nem ilyen $arakodásokra kéne pazarolni az időt,hogy a Kreml cserepeit megkarcolta egy drón,meghogy Sása Mercijének poros lett a dísztárcsája és a galambok nem xarnak a Moskvai businescenter tetején mert elköltöztek,hanem a fronton valami kézzelfogható eredményt,azon túl hogy 2 hete áttörtek.Csak nemtom mit..
Bejutottak az 1 vonalbeli loveszarkokba mondjuk úgy 2 hete de a harckocsik nem.csak a gyalogság.
Teljes erővel támadnak mindenhol
De nagy eredmény nincs pár száz m előre tudnak menni ennyi .
Ma is elfoglaltak a tengeren egy nem használt furotornyot és persze a média azt adja be hogy Ukrajna a krim mellet szalt partra.
Az iskolazatlan amerikai simán atverheto ezzekel a propaganda akciókkal sajnos.
14: sok kicsi sokra megy, kedves kérdező.
Azok a fúrótornyok (kettő) már 2015 óta orosz megszállás alatt álltak. Másrészt tele voltak orosz haditechnikával, amit az ukránok rekviráltak. Köszönik az új helikoptereket.
Hiszem ha látom.ha volt is ott helikopter tuti nem mukodott .
Ha volt ott más technika úgyse tudják elvinni motorcsonakkal nagyobb hajó a közelébe nem jut.
Amúgy úgy tudom 4 amcsi motorcsónakot meg oroszok süllyesztettek el tegnap akik a krimbe mentek volna .
Ezeknek a tamadasoknak semmi értelme.
Oroszok is bármikor betorhetnenek Nyugat Ukrajnába vagy Kijev felé határ mentén rabolni gyilkolni de mi értelme lenne ?
24#Nomost télleg van olyan elmeroggyant aki azt hiszi hogy az oroszok uralta tengeren lévő használatlan,üres tornyot ne tudnának visszafoglalni 10 perc alatt?
Ugyanmár!!
Mingyár átmegyünk Ausztriába 4 en és kitüzök az út mellett egy zászlót és bejelentem hogy elfoglaltam.
Vicc!
26#Ezt enis megcsinaltam kamaszkent 😀 Sütő faluval szemben van egy sziget a Dunán de az már Szlovákia része én meg kajakoztam kikötötem és 1 napot ott is aludtam sátorban. viccből kikotottem egy magyar zászlót egy ágra akor elfoglaltam a szigetett Magyarország nevében??
😀aztán másnap kivonultam.mert elfogyott a kajám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!