Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A hivatásos honvédtiszteknek...

A hivatásos honvédtiszteknek mi a vélemény a sorkatonaságról?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
A hivatásosoknak van annyi esze hogy tudják mekkora nyűg és pénzkidobás lenne a sor(s)katonaság ha visszahoznák.
2023. szept. 5. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Dezertálna vagy kapitulálna mindenki egy háborúban.
2023. szept. 6. 08:08
 3/8 anonim válasza:
92%

nem lenne rá pénze az államnak.

a tartalékos rendszernek lenne értelme, csak nem ebben a formában ami most megy. a legjobb opció valószínűleg az ami svájcba meg ausztriába megy, hogy ki vagy képezve, pár hónapot szolgálsz aztán mész vissza dolgozni és évi 1 hétre behívnak ismeretet felújtani. de erre nekünk kanyarba se lenne pénzünk sajnos.

2023. szept. 6. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
#3. Nem vagyok képben. Mi a probléma a mai tartalékos rendszerrel?
2023. szept. 6. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Az hogy sokkal jobban örülnének annak ha a sorkatonaságra fordított sok-sok milliárdból inkább a már szolgálók illetményfejlesztése valósulna meg mint ágyútöltelék képzés értelmetlenül.
2023. szept. 6. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Támogatják, mint minden magyar ember.
febr. 14. 07:35
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
#6. Akkor valószínűleg én nem vagyok magyar, ugyanis nem támogatom - sőt hovatovább rühellem - a sorkatonaságot.
febr. 14. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

28 éve vagyok hivatásos katona, még dolgoztam sorálománnyal.

Nem támogatom. A fiatalok jó része nem akar ott lenni és ezt érezteti is. Az a munka, amit 5 sorkatona 1 nap alatt végzett el, egy sima munkavállalónak fél nap. Rendkívül alacsony hatékonysággal dolgoztak és nagyon sokba kerül. Az meg, hogy tiszteletet, meg rendet tanultak nem igaz. Ott, abban a helyzetben sokkal fogékonyabbak voltak a rosszra, amit egymástól tanultak. Meg lehet nézni a 40 év feletti generációt, hogy mennyire tudnak tiszteletet mutatni bárki iránt is! Na, pont ennyit ért a dolog.

júl. 18. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!