Színtévesztéssel milyen állományban lehet elhelyezkedni a honvédségnél?Most tervezek bevonulni szerződéses katonaként, megpályázva harcskocsis/lővész osztályt viszont az orvosi alkalmasságin valószínűleg ez ki fog ütközni:/
"Hogy miért azt nem tudom"
- Cél a piros színű székház! Tűz!
- Mondom a piros, nem a narancssárga!!!
Azért akkor is más.
Akkor magasabban voltunk a világ raglétrán a méretek miatt, de akkor még mindig néphadsereg volt, honvédség néven, egy elavult kis harcértékű hadsereg...
Maga a sorkatona se valami nagy dolog, ha nem kap rendes kiképzést, ott vannak az osztrákok, náluk van és mégis mögöttünk vannak.
Én 2011-be vonultam be Szolnokra, még akkor mindig sz@ állapotba volt az egész, az eszközök 99%-án több volt a rozsda mint maga az eszköz ,ma meg ott járunk, hogy saját fegyvercsaládunk van (CZ), nálunk van a világ első lynx gyára Németo.-n kívül, persze gyártunk lőszert is de a lynx a fő.
Magunknak gyártunk MRAP-okat majd:Gidrán.
Végre lesz normális légvédelmünk, egyre modernebb fegyvereket veszünk, már csak a flottillával kéne valamit csinálni, meg venni a Gripenek mellé pár D-Koreai 4. generációs gépet, mivel olcsóbb mint a jenki F-ek, és kb hasonló képességű, na meg az USÁkok nem szivesen osztogatják a fegyvereiket.
Ez csak azért , hogy lásd a kontrasztot, hogy az akkori és a mostani honvédség ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!