Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszok a mai sok lófráló...

Oroszok a mai sok lófráló bombázójukat miért nem küldik egyenesen Ukrajnába?

Figyelt kérdés
orosz bombázok mentek ide oda a Sarkkörnél, Skóciánál, Dániánál, nemhogy Ukrajnában bombáznának
2023. aug. 14. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Na csak ne öljenek meg senkit.
2023. aug. 14. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert erős ukrán légvédelem van arra.
2023. aug. 14. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Próbálnak félelmet kelteni. De manapság már egy tolószékes mormota se fél tőlük.
2023. aug. 14. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy tolószékes mormota sem fél tőlük, akkor hogy-hogy megint több tízezer ukrán menekült jött? Azért nem tudom Te mennyire lennél bátor, ha egy rakéta Tőled nem messze csapódik be. Attól, mert nem haladnak olyan könnyen az oroszok a háborúval, még egyáltalán nem veszélytelenek. Ezt a fajta blődséget soha sem értem. Az ellenfelet tisztelni kell és még csak véletlenül sem alábecsülni. Annál nagyobb hibát nem lehet véteni. Értem Én, hogy fúj-fúj ruszkik, USA forever, de még ha a Vilád ezredik katonai hatalma lenne Oroszország, akkor sem kéne őket félvállról venni, nem hogy így, hogy az egyik vezető katonai hatalom tényleges harcban edzett katonákkal. De ez ugyanúgy igaz az orosz pártiakra, akik lekicsinylik az ukrán hadsereget meg a NATO-t. Nem kell messzi menni sem az időben sem a térben, nem olyan rég volt a Délszláv háború. Ők hányadikak is voltak a világranglistán? Aztán mégis milyen brutális vérengzés volt ott mind a két részről. Szerintem addig örüljünk amíg nem mutatja ki egyik fél sem az igazi foga fehérjét! Nem hiszem, hogy bárki örülne annak, ha Ukrajna és Oroszország átkapcsolna totális háborúba.
2023. aug. 14. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Világ*
2023. aug. 14. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Ukrajnába mentek volna, csak eltévedtek. Van ez így...
2023. aug. 14. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Ezeken a helyeken nem lőnek azokra a bombázókra, míg Ukrajna felett mindet leszednék :D

Az orosz nehézbombázók elsődlegesen rakétahordozók, klasszikus bombázásra csak a bombakamra átszerelése után alkalmasak. Legalábbis elméletben. A Tu-95 flotta nem véletlenül lett stand-off fegyverhordozó szerepre kárhoztatva: ez egy 70 éves légcsavaros monstrum ami nagy,lassú és akkora radarkeresztmetszete van hogy több száz kilométerről világít a radaron. Ez a bombázó már 60 éve alkalmatlan arra, hogy az ellenség területe felett vessék be...

Ezért riogatnak vele a tengerek felett, mert másra ez nem igazán jó - azt leszámítva hogy a határtól több száz kilométerről, orosz légtőrből indítanak róla cirkálórakétákat ukrán célpontok ellen.

A Tu-160-asok feladatköre szintén hasonló, de ebből túl kevés van ahhoz, hogy Ukrajna felé küldjék őket.

2023. aug. 14. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
cirkáló rakéták indítására használják őket, rendszeresen be vannak vetve, de nem kell ukrajna fölé menniük ehhez.
2023. aug. 14. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!