Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi lesz így ukrajna sorsa?

Mi lesz így ukrajna sorsa?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy ukrajna 30%-án 180.000 négyzetkilométernyi területen fenyeget aknaveszély.

És még sehol sincs a háború vége.

Csak belegondolok,hogy a 2. Világháború óta mai napig találnak Magyarországon aknát,bombát robbanószerkezeteket.

Mi lesz így ukrajna sorsa?

2023. aug. 10. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Ukrajna már most sem ukrán fennhatóság alatt lévő terület, - akik maradnak, azokért meg nem kár.
2023. aug. 10. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Ukrajna már most sem független, (USA birtok) ők ezt akarták viseljék türelemmel ezt a helyzetet.
2023. aug. 10. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nyomor, pusztulás, kárhozat.
2023. aug. 10. 11:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem erre gondoltam.

Kb.80 éve volt a 2.világháború

És és a mai napig Magyarországon találnak és semmisítenek meg 2. Világháborús robbanószerkezetet

Majd egyszer béke lesz, még egy háború se tartott örökké.

És miután vége a harcoknak,az aknák ott maradnak Ukrajnában.

Konkrétan 2 Magyarországnyi terület alá van aknázva ukrajnában.

30-50-80 év múlva,pedig kutyasétáltatás közben olyanok fognak felrobbani akiknek semmi közük a mostani háborúhoz.

2023. aug. 10. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

Nem az itt élő emberek problémája!

De ha annak tartod, akkor hozzál létre agy alapítványt és finanszírozzad számodra idegen emberek biztonságát, míg csak élsz!

2023. aug. 10. 11:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ez túl mutat a problémán.

Probléma az mikor a barátnőm először mutat be a szüleinek,én meg vacsora közben véletlenül fingok egy hangosat,na az probléma.

Az,hogy egy velünk szomszédos országot,ahol sok magyar is él

( kárpátalja)

megtámad és tele szórja aknákkal egy atomhatalom,azt én nem nevezném problémának,azt inkább már szituációnak hívnám.

2023. aug. 10. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Ez meg már a te személyre szabott problémád, - hogy képtelen vagy normálisan értékelni, értelmezni helyzeteket!
2023. aug. 10. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
58%

Az ukránok is telepítettek aknákat a saját földjükre nem csak az oroszok. Aztán az ukránok kazettás bombákkal lövik a saját földjüket amikből jópár nem robban fel akkor tök mindegy hogy az oroszok meg aknákat telepítettek.

Az amcsiknak sikerül találni egy hülyét (Zelenszkij) aki elvégezte helyettük a piszkos munkát. Addig b.sztatták az oroszokat amig megkapták a magukét.

2023. aug. 10. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahelyett hogy maradt volna orosz befolyás alatt,amin évek alatt esetleg lazíthatott volna,és akár eu tag is lehetett volna(Putyinnak nem voltak kifogásai ellene),inkább elvesztette területeit,elvesztette lakoságának jelentős részét,és egy romhalmaz ,csonka terület lesz,aminek jelentős része külföldi befektetőké,a maradék meg kifizethetetlen államadóság alatt lesz beláthatatlan évtizedekig.

Igy kell ezt csinálni!

2023. aug. 21. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen amikor egy korrupt zsi---- vezet egy országot.
2023. aug. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!