Mi annak az oka, hogy mindenkinek magához kell beállítani egy fegyver nyílt irányzékát, és egy másik ember fegyverével szinte biztosan nem fogunk a céltábla közepébe lőni?
Ez egyáltalán nincs így nyílt irányzékkal. Annyi külömbség van hogy valaki szereti eltakarni célt valaki alá célozni stb. magyarul minimálisat fog téveszteni picit feljebb vagy lejjebb de nem számottevőt.
Az hogy a lövés mellé megy nem a célzással szokták elbszni. Célozni az öreganyám is tud. Ha csak ennyiről szólna a dolog mindenki mesterlövész lenne. A valóság az hogy az elsütő billentyű kezelése és a mentális faktor az ami befolyásolja hogy el-e talalod vagy sem .
Aminél van egyéni faktor az a távcsövéknél van, mert ott a dioptert mindenki a maga szeméhez állítja. Ha nincs beállítva akkor a szálkeresztet mindíg máshol látod.
Én arról beszélek, hogy a puska nem volt még belőve, így a haverom nagyjából belőtte a saját szeméhez (nyílt irányzék). Neki az ólmok a céltábla közepébe csapódtak.
Amikor én lőttem, nekem az összes lövés elment 2 óra irányába, a szórás viszont kb 2-3 centi sugarú körben volt.
"Amikor én lőttem, nekem az összes lövés elment 2 óra irányába, a szórás viszont kb 2-3 centi sugarú körben volt."
Valószínű kemény a sütője ezért egész kezeddel húzod nem pedig préseled. Gyakorolj majd megszokod.Illetve ha érdekel a téma akkor gyakorolj az ujjaiddal. súlyt is emelni vele illetve hogy külön tudd mozgatni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!