Igazuk van azoknak, akik szerint Magyarországon a sorkatonaság nagyjából semmit nem ért?
Figyelt kérdés
Nem tanított semmire, feleslegesen elpocsékolt idő volt, masszív alkoholizálás folyt, szétloptak mindent stb.2023. júl. 12. 10:36
11/13 anonim válasza:
#7 Te komolyan a francia idegenlégióhoz hasonlítod az egykori magyar honvédséget? 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣
12/13 anonim válasza:
Voltam sorkatona. Kilenc lövést adtam le AK-63D-vel. Hármat kispuskával. Félodalt halláskárosodást szenvedtem, mert az utászok rámrobbantottak két kiló trotilt. Láttam egy hatvanmilliós honvédségi épületet, amit másfél milliárdra számláztak. Láttam egy tankos alakulatot, ahol a tankok 3/4-e lerohadt gyakorlat közben. Az őrmesterünk alkesz volt és ököllel verte az embereit. Az őrnagyunk idegbeteg és alkoholista volt és csákánnyéllel verte az embereit. Esőbe kiállítottak minket viccből, meg dolgoztunk szakadó esőben... ott kaptam először tüdőgyulladást.
13/13 anonim válasza:
Kilenc lövésre én is emlékszem.XD
Meg arra is, hogy kimentünk havat lapátolni, és akinek nem jutott lapát az kapott gereblyét meg csákányt, csak hogy legyen valami a kezébe.XD
Vagy amikor gyakorló gránátokkal teli ládákat pakoltattak velünk A-ból B-be, másnap ugyanazt vissza B-ből A-ba.XD
Hosszútávú vez.gyakra alig tudtak 25 működőképes teherautót összerakni, pedig vagy 200 állt a telephelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!