Elméleti kérdés csupán mi lenne ha Kína elnöke katonákat küldene az oroszok segítségére?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 20:51
1/9 anonim válasza:
Semmi, meghalnának többen. Ma is vannak lengyel katonák az ukránok mellett. Nincsen semmi
2/9 A kérdező kommentje:
Értem csak a Nato nem küldhet katonákat mert akkor lenne nagy cirkusz belőle.
2023. júl. 9. 20:57
3/9 anonim válasza:
"Értem csak a Nato nem küldhet katonákat mert akkor lenne nagy cirkusz belőle."
Pedig küldeni küld csak papíron ezek az emberkék úgy szerepelnek mint "leszerelt és önkéntes" A lengyelek még alkotmányt is módosítottak hogy ne legyen büntetendő az ha valaki nem szövetséges állam haderejébe csatlakozik
4/9 A kérdező kommentje:
Értem
2023. júl. 9. 21:06
5/9 anonim válasza:
K.rva nagy gebasz lenne! Kínát nem lehet csak úgy szankcionálni mint az oroszokat - ahhoz már túl sok szállal integrálódott a világgazdaságba. Ha szankciókat próbálnának hozni ellene azt már az USA gazdasága is megérezné.
Ha arra célzol, hogy küldene-e akkor a NATO - nem, nem küldene. Nem kockáztatná a világháborút, de még jobban kettéválna a világ keletre/nyugatra, hidegháború 2.0 csak még jegesebb hangulatban.
7/9 anonim válasza:
Az ausztrálok, indiaiak és japánok kezdenék dörzsölni a tenyerüket. Háború nem múlik el nyom nélkül.
8/9 anonim válasza:
Amennyiben az oroszok kérik, az amerikai oldalt képviselő Ukrajna ellen Észak-Korea, Irán, és Kína is szívesen küldene "önkénteseket". Oroszország viszont egyelőre igyekszik elkerülni a látszatot, hogy szüksége van erre.
9/9 anonim válasza:
Fokozodna az USA-Kína kereskedelmi háború, a világkereskedelem vidszaesne, Kína sinylené meg rövidtávon a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!