Ha a törökök véletlenül a magyar parlamenti nyári szünetben fogadnák el Svédország NATO-csatlakozását, akkor Orbán mit lépne?
Gyorsan rendkívüli ülést hívna össze és behívná a tengerparton nyaraló fideszes és kdnp-s politikusokat?
Rendeletben hirdetné ki, hogy megszavazta?
Csak azért sem szavazza meg, tovább zsarol?
Várjuk meg a törökök mit lépnek, és akkor gyorsan kiderül, Orbán mit reagál.
Késtséges, hogy véletlenül, hirtelen mondanának igent.
Az nekünk semmit nem hozott eddig a konyhára, hogy az amúgy is rossz svéd-magyar diplomáciát tovább terhelték a "nem szavazzuk meg" szólammal, nyerni nem nyert vele semmit a kormány sem.
A különleges jogrend erre nem vonatkozik. A kérdésben szereplő ország Észak-atlanti Szervezethez való csatlakozásról szóló javaslat hónapok óta a Tisztelt Ház asztalán van és már korábban bejelentették, hogy legkorábban ősszel szavaz a Csatlakozásról a parlament.
Itt nem a nyaralásról van szó!
Amiért nagyon sok magyar is. Ha úgy körbe nézek az ismerősök, kollégák között legalább az 50-60% megy nyaralni és bizony többségük nem belföldre. Mi mondjuk a Balatonra az egyik unokatesómhoz.
Így van!
Privát meglátás:
Én jelenleg a Finn Köztársaság NATO-csatlakozását sem engedtem volna, mert ez nyílt provokáció az Oroszországi Föderáció irányába.
@7 "Amiért nagyon sok magyar is."
De nekik nem felelosseguk az orszag iranyitasa! Orbannak es a sleppjenek viszont igen!
"Beszéltem Orbán Viktorral tegnap, és nagyon világosan megerősítette, hogy amit legutóbb mondott nekem, az továbbra is érvényes – mondta pénteken Kristersson. Hozzátette:
Magyarország semmilyen módon nem fogja késleltetni Svédország ratifikációs folyamatát."
De nekik is van családjuk, akik megérdemli, hogy apuka/anyuka legalább évente 1-2 hetet amennyire lehet velük töltsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!