Akkor most ki van a fronton, ha a Wagner csoport Moszkva felé halad?
9# úgy látom, utolag törölték a kommentet.
Nagyszerű, nem értem mi volt abban szabálysértő...
Hát én az ő szolgáltatásaiból nem kérnék, akármilyen szorult helyzetben is lennék, ha előtte engem támadott. Nem kell nagy ész, hogy milyen árat kéne fizetnem érte... Minimum állampolgárság azoknak a bűnözőknek, akik korábban halomra ölték, erőszakolták, rabolták az ukrán civileket, katonákat (férfiakat, nőket, gyerekeket).
Na de az orosz nép kifogyhatatlan, hullanak, mint a legyek, mert képzetlenek, moráljuk nulla, fegyverzetük kevés, stb. bár tény, hogy jól beásták magukat, és a védekezés könnyebb, mint a támadás, de akkor is.
Szerintem az lesz a vége, hogy Putyin a Wagner-vezért kiejti az ablakon, a többieknek meg amnesztiát ad, ha visszamennek a frontra a hadseregbe.
De hát komolyan, ki akarta azt, hogy egy börtöntöltelék gyilkos túlélje a 6 hónapját, és szabaduljon, tovább bűnözzön, ahol akar?
Nagy a csend ukrán oldalon
Mondjuk azt tudjuk hogy ez az ukrán stratégia része, ha most próbálják kihasználni a zűrzavart, abból most nem sok mindent tudunk meg, ugyis mindenki a wagnerre figyel
Mindenesetre az ukranok rohadtul ostobák lennének ha most nem próbálnának meg mindent, ez olyan all in pillanat
Alapból én sem zárnám ki, de azért Putyinnak ez a téves beszéd, stb elég nagy arcvesztés.
Moszkvában terrorveszély van....hàt....és nem ukrán, hanem az egyik "saját tábornok" miatt.
Orbán már akkor ilyen pánikba lenne, ha több tucat óvodás összeállna hogy "megkeressük Orban bácsit és megverjük a műanyag lapátkáinkkal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!