Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most ezt a 11 Ukrán-Magyar...

Most ezt a 11 Ukrán-Magyar krapekot, akik fogságba estek, az oroszok direktbe küldték Magyarországra? Ugy, hogy nem is léptek kapcsolatba Ukrajnával, hanem egyenesen idehozták?

Figyelt kérdés
Ha idehozták Magyarországra, ezt hogy tették? Tehát egy orosz gép biztos nem hozhatta, hisz ellenség az orosz, nem? Akkor, hogy?

2023. jún. 11. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy hülyén tettem fel a kérdést? Nincs megfelelő infóm. Lehet, nem is Magyarországra hozták őket? Hanem Ukrajnába? Lehet én értelmeztem félre a híreket, azt hittem magyarországra engedték el, illetve hozták őket?

Akkor lehet, csak ukrajnába engedték vissza őket, hisz ők ott laknak, ott van a családjuk.??

2023. jún. 13. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Olyan hírek kezdtek el terjedni, hogy az egész egy médiahekk, nincsenek is Magyarországra hozott ukrán hadifoglyok. Ez bizony azt jelenti, hogy a magyar rezsim kommunikációs szinten beállt a ruszkik mellé az információs háborúban...

2023. jún. 13. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Akárhogy is van, sikerült megint sunyi módon kereskednie a magyar kormánynak, ezúttal emberekkel.

Szégyen.

2023. jún. 22. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!