Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A nagy tavaszi ukrán ellenoffe...

A nagy tavaszi ukrán ellenoffenzívát vissza is verték az oroszok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=N85cRT5JWvc&ab_channel=Denys..

Amerikai tisztviselők szerint hatalmasak az ukrán veszteségek, az ISW szerint nagyon korlátozott sikereket értek csak el az ukránok, rengeteg a videó ahogy az orosz tüzérzés bedarálja az ukránok konvojokat.

2023. jún. 9. 13:04
1 2
 11/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Az oroszok borzasztó sok harckocsit veszítettek.

De azért jó lenne listázni, mi az, amit

- szemből vert be a Sztugna / TOW-2A / tandemes fejű RPG-7-es,

- oldalról kaptak ki egy full alap RPG-18-assal / M72-es LAW-al,

- kapott Top Attack páncéltörő rakétát,

- aknára futott,

- tüzérség lapította ki,

- futott ki az üzemanyagból / demoralizálódott, és lett ukrán hadizsákmány.

Ezek közül az jelzi az öregségüket, amiket szemből vertek be, de oldalról / aknával / tüzérségi zárótűzzel / üzemanyagos konvoj elvágásával bármit ki lehet szedni.

2023. jún. 9. 14:46
 12/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
70%

"Kedvencem" a Perun nevezetű ausztrál-ukrán csatorna, aki 2 - 3 órás önismétlő és robothangú műsorokat gyárt sorozatban, a nagy ellentámadás előtt szorgosan zsolozsmázta, hogy a Leopárd 2-es meg a Challenger 2-es a Wunderwaffe, bezzeg az oroszoknak már csak T-54-eseik vannak, azokból is kevés, más páncélelhárításuk nincs, két hét és összeomlik az Orosz Hadsereg, a Krím is ukrán lesz, Ukrajnát felveszik soronkívül az Ejjuba és a Nátóba, Oroszországot megbüntetik történelmi bűneiért, és véget is ért a történelem, ahogy a nagy Fukuyama mondaná.

[link]

2023. jún. 9. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 Az a vicces, hogy egyébként van egy-két videója (pl. Új-Zéland és Ausztrália fegyverkezési politikája, a Kína hadiiparáról szóló ill. a lengyel fegyverkezésről szóló), amiben főleg gazdasági/hadigazdasági szempontokat néz, és azok elég jók.

Viszont van egy rakat Ukrán-Orosz konfliktusról szóló, amiben meg egy az egyben átmegy nyugati propagandistába. A kedvencem a Ben Hodges nyugalmazott altábornagyos interjú, amiben végig a vágyvezérelt baromságot tolják.

2023. jún. 9. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jeffrey, nekem csak az a kérdésem, hogy felsoroltál itt egy rakás mindent, ami téged zavar Perun munkásságában, majd belinkeltél egy Imgur albumot, ami pont az állításaid ellentétéről ad tanubizonyságot. Én nem vagyok aktív nézője a csatornának, az ilyen 2-3 órás PPT prezentációkból látok eleget a munkahelyemen, így ez a formátum nem nekem való, de amit itt ebben az albumban látok, az inkább pont azt mutatja, hogy Perun igyekezett finomabban és higgadtabban hozzáállni az esetleges ukrán ellentámadáshoz, ellentétben a sok propagandistával, akik már hónapokkal korábban eldöntötték, hogy itt most az ukránok meg sem állnak Moszkváig, alternatíve az ellentámadást az első napján meg fogják állítani az oroszok, és akkor ők meg nem állnak Kijevig.
2023. jún. 9. 15:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 vagyok, még annyit hozzátennék, hogy ezek persze a legkevésbé nézett videói közé tartoznak, amikben meg nagy hévvel megállapítja, hogy márpedig Oroszország már elbukott... stb., azok meg szárnyalnak. Nagyon úgy tűnik, hogy az atlantista tömeg nem szeret a valósággal szembesülni.
2023. jún. 9. 15:51
 16/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

A Krímben levő Szevasztopol ugyanolyan szövetségi jelentőségű város, mint Moszkva, és vörös vonal számukra ...

2023. jún. 9. 16:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ukrán propaganda.
2023. jún. 9. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Felkapott technikai sport lesz ismét a roncsderbi! :D
2023. jún. 10. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
3 napja tart az ellentámadás, még korai bármit is mondani. Én nagyon bízok benne, hogy sikeres lesz.
2023. jún. 11. 01:14
 20/20 anonim ***** válasza:
17 es vagyok, aki lepontozott, írja le hogy mi a problémája
2023. jún. 11. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!