Most végülis hány db Leopard, abrams, f16, stb került Ukrajnába ?
Figyelt kérdés
Én mart elvesztettem a fonalat. Hallottam már 100 at 300 at de ezret is. Tudna valaki összevetni ?2023. jún. 8. 21:50
2/13 meszike91 válasza:
Abrams és f16 még nincs Ukrajnában.
3/13 anonim válasza:
Majd küldenek neked egy excel-táblát külön füleken szállítási időpont és darabszámmal.
4/13 anonim válasza:
Leopárdból 200 darab, de már csak 30-40 db maradt harcképes. Az F-16-osok és Abramsok pedig aligha indulnak el Ukrajnába, ha napokon belül kapitulál Ukrajna.
5/13 anonim válasza:
Ukrajna nem fog napokon belül kapitulálni. Ezt még Putyin sem gondolja.
6/13 A kérdező kommentje:
Mi az h 30-40 db csak harc képes ? Hol a többi ?
2023. jún. 8. 22:11
7/13 anonim válasza:
Amennyit az oroszok le tudnak darálni .
9/13 anonim válasza:
Akkor heteken belül. Ezzel a zaporizzsjei fiaskóval megroppant az ukrán hadsereg. Nagy hiba volt ez az ellentámadás. Sokkal többre mentek volna, ha továbbra is csak darálják precíziós eszközökkel az orosz hátországot.
10/13 A kérdező kommentje:
Ne vicceljünk már hogy 160 db ot már kilőttek mikor szalagcímek vannak mikor egyet kilonek
2023. jún. 8. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!