Háborús bűncselekmény ha valaki azt a parancsot adja ki az alatta levőknek hogy az utolsó emberig ki kell tartani ha elfogy a töltény akkor szuronnyal késsel tőrrel gyalogsági ásóval bármivel akár puszta kézzel?
" Oroszország katonai doktrínája alapból tartalmaz olyan dolgokat, amik háborús bűnnek számítanak."
Oroszország katonai doktrinája elve tartalmazza, a háborús bűnösök jóvátételre való kötelezését. (Málenkij Robot) Mégis ha itt leírod, hogy az ukránokat biztos hogy háborús jóvátételre fogják kötelezni a háború után a magyar pávakölök az lepontoz. Mert ennyire nincs tisztában a hadijoggal. Szóval szerintem ezt ne itt és ezeknek próbáld elmagyarázni, kb veszett fejsze nyele. :)
"Fölvázoltad a polgári lakossággal szemben majdnem az összes elkövethető bűnt. A kérdést nem olvastad el?"
A lehetséges háborús bűncselekményeket soroltam fel. Minden, ami nem tartozik ezek közé, az nem háborús bűncselekmény, ergo a kérdésben felvázolt parancs sem. Ne haragudj, azt hittem nem szükséges hozzá magyarázat. :)
Mondjuk a lepontozók többsége általában kereken zéró szolgálati időt tud felmutatni.
Muhhhahhhhahha..
#3 ahogy az ukránok is, söt a napjainkba dúló többi 25-30 konfliktus résztvevői is.
De ha már itt tartunk az usa is demokráciaexport közben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!