Ukrajna oroszok általi legyőzésének Putyin a legfőbb akadálya?
Figyelt kérdés
Mert túlságosan is félti a pozícióját ahhoz, hogy szélesebb körű mozgósítást rendeljen el Oroszországban?2023. jún. 3. 16:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem lenne olyan orosz vezető, aki ha most Putyin helyére ülne, nem kezdené meg a gyors békére való törekvést.
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudni. Valószínűleg az oroszok nem is akarják legyőzni Ukrajnát, nem akarnak nagy háborút, csak a "különleges hadművelet" elhúzódik, nem úgy alakul, ahogy elképzelték. A NATO is egyre inkább belefolyik, de Oroszország a NATO-val sem akar háborút, a kudarcot sem akarja elismerni, így szerintem ők sem tudják, hogy mit kellene tenni, megy az ötletelés.
Szerintem ideje lenne, hogy a mérsékeltebb nagyhatalmak, például Kína, Néemtország, Franciaország fellépjenek határozottabban, közvetítsenek, elkezdődjenek a béketárgyalások. Szerintem igazából senkinek sem jó a folyamatos eszkaláció, a konfliktusok szítása helyett inkább a csillapításra kellene törekedni.
5/5 anonim válasza:
#3 Hol élsz?😂 Peszkov például biztos úgy gondolná, hogy azonnal visszavonulót fúj, és még extra területeket is ajándékoz az ukránoknak bűnbánásból, nemde? Lol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!