Nem értem, hogy a magyar katonák miért harcolnak a NATO oldalán a szerb nép ellen?
Koszovóban ugyan az a mintázat valósul meg, mint Ukrajnában?
Az orosz többségű helyeken az ukránok betiltják a nyelvhasználatot, ukrán politikai vezetőket neveznek ki, az iskolájukat is betiltják, majd a katonaság a tömegbe lövet?
Koszovó detto, csak azt nem értem, hogy a magyar katonaság miért vesz részt ebben a szerb nép elleni elnyomásban?
Ha Bijden papa, Antoni Blinken pedifil bűnözők (Viktoria Nulandal a fenekükben) egy újabb konfliktus gócot akarnak kirobbantani, akkor a magyarok miért asszisztálnak ehhez? Kitől kapott a FIDESZ erre felhatalmazást?
Ja-ja, nem harcolnak, csak éppen ott verik a népet ahol csak tudják...
A KFOR egy nemzetközi békefenntartó haderő.
A magyarok is a békét tartani vannak ott.
Ha számotokra ezt jelenti a béke, akkor mit jelenthet a háború?
Végül is fegyvertelen tömegbe lövetni, nem háborút jelent még, ebből a szempontból még igazatok is lehet!
Bocsánat, én szélelem magam, és én kérek elnézést!!!
"Végül is fegyvertelen tömegbe lövetni, nem háborút jelent még, ebből a szempontból még igazatok is lehet!"
Nyilván tisztában vagy vele, hogy riasztógránátokat, meg gumilövedéket használnak legfeljebb az erőszakos tömeg ellen, ami rájuk támadt, nem éles lövedékkel lőnek közéjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!