Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Fideszesek csatlakoztatnák...

A Fideszesek csatlakoztatnák Magyarországot az Oroszországi Föderációhoz?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 22:41
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
37%

#28 Jó hogy említed Pandjab tartományt.Hová is tartozott India?És a mai napig nincs kimondva de kinek a befolyása alatt élnek?Gazdaságilag?Anglia.

Indiából mindent kivittek.Mióta nem angol gyarmat?Évtizedek óta?És Anglia nem segített nekik gazdaságilag talpra állni?Jah hogy nem érdeke?Hát Panjabbal Brazíliával saját magadat húzrad csőbe.Meg is válaszoltad a kérdesedet.Brazíliában kihírdették a Gesara/Nesara bevezetését.

Afrikai országok mind elutasítják az Únió, meg Francia gyarmati befolyást.Nem kereskednek euróval, se dodóval , helyette jüan és rúbel elszámolásra tértek át.10 év alatt többet fognak fejlődni mint az eu vsgy franciaország, vagy usa " segítő" szándéka által az utóbbi 70 évben.Usa ,európa urán nélkül marad, Afrikai urán nélkül.Szép lassan szopóágra kerülnek a liberósok, a politikájukkal. Kapaszkodjatok csak a zeuhoz, vagy a zúnióhoz.Muhhahahahaaaa

2023. júl. 31. 12:25
 32/48 anonim ***** válasza:
50%

31

Anglia sokat segít Indiának. Pl. befogadja őket, és sok pénzt küldenek így haza az anyaországba. Ne beszélj zöldségeket please.

Több milliárd fontot küldtek már segélyként csak az elmúlt pár évben a UK-ból, és rengeteg pénzt is fektetnek ott be. Ne beszélj olyanról, amiről fogalmad sincs

2023. júl. 31. 12:36
 33/48 anonim ***** válasza:
37%

32 aha azért kacsintgatnak a BRICS felé mi?Jah tagok...

Fogalmam nincs?Angliában élek kisperec!

Nagyon jól látom mit tesznek Indiával.Befektetnek mi?A hasznot mrg kiviszik Indiából.Szerinted milyen béreket kapnak Angol cégektől indiaiak, Indiában?

Álomvilágban élsz! :)

2023. júl. 31. 15:15
 34/48 anonim ***** válasza:
66%

Én élek álomvilágban? Miért fizetne az angol angol fizetéseket a cégeinél? Tisztában vagy te vele, hogy az milyen dominó effektust eredményezne?

Angliában élsz, remek. Attól még fogalmad sincs, hogy mi történik Indiában. ;)

2023. júl. 31. 15:19
 35/48 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként BRICS tagok, és? EU tagok csak nem lehetnek... ;)
2023. júl. 31. 15:21
 36/48 anonim ***** válasza:
32%

Értem neked Magyarországról magyobb rálátásod van mi folyik Indiában.Mesélj még.

Beszélgetek indiai emberekkel képzeld el.És Indiában azért van szegénység, mert másodrendű állampolgár a saját hazájában.Odamegy az angol befektető és szánalmasan alacsony órabért fizet az indiainak aki kénytelen ha van rá pénze abgliába jönni, mert itt szintén másodrendű állampolgár , de jóval több bért kap de még így sem olyan fényeset.Attól mert te Hajdúhadháztégláson vagy a 8 kerben laksz indiai származásúak között, nem hiszem hogy jobban tudod mi folyik a világban.Nigerből most rúgják picsán az EU-t és Franciaországot, pont emiatt, hogy éhbérért dolgoztatnak, nem fejlesztik Afrikát hanem kizsákmányolják.

Remek mi?Domonó hatás mi, meg pillangó efektus...mesélj még nagyon szórakoztatsz. ;) Nem gondolkoztál még azon hogy a szórakoztató iparban próbálj szerencsét?Nagyon humorosakat írsz!:)

2023. aug. 1. 07:11
 37/48 anonim ***** válasza:
40%
Jah és a lényeg lemaradt, Niger uránbányái szolgáltatják Franciaország izzóihoz az alapanyagot.Tehát a Francia háztartások 90%-a Nigerből szállított, uránt használ.Miközben Nigerben a háztartásokban nincs semmilyen elektronikai eszköz.Villany sincs.Nos kb ez van Indiában is szakértőkém.Meet angliában élek , nem tudom mi zajlik Indiában ,mi?
2023. aug. 1. 11:55
 38/48 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, sikerült magadnak válaszolnod. 39-est akartál írni, barátom.

2023. aug. 3. 21:12
 39/48 anonim ***** válasza:
23%

#40 ügyes vagy, még mindig nem bírtál érvelni, semmivel libtard.

Libtardokkal nem barátkozom, kösz.

Szóval mizu Afrikával?Nagy libtard világbékések, meg fekete élet számít?A saját hazájukban rabszolgák.Ez nem számít mi?

Na ilyenek a libtardok, álproblémák ellen harcolnak, mint a klímaaktivisták, közben meg akik fizetik, meg felbújtják őket, drónokkal gyújtogatják fel az erdőket, hogy a klímaváltozásra foghassák, a hombár aberrált Claus Schwaab akinek náci görény volt az apja, klímazárral, fenyegetőzik a lányán keresztül.Gtatulálni tudok a libtard ideológiához, nagyon sokan szeretnek benneteket, a náci ,haverjaitok miatt.(Ukrajna)

Meg a náci felmenőitek miatt.Mélymagyar mi?Libtard! :) :) :)

2023. aug. 4. 05:04
 40/48 anonim ***** válasza:

Figyelj, én nem hibáztatlak. Nekem is volt egy ilyen hungarista-euroszkeptikus-antiatlantista korszakom, úgyhogy tudom, hogy ez milyen.

Viszont azóta felnőttem, megkomolyodtam és jobban átlátom a világ működését, nem gyűlölködöm és próbálok a józan ész nevében cselekedni.

Majd kinövöd te is ezt a korszakot, addig is: béke ✌️

2023. aug. 4. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!