A Fideszesek csatlakoztatnák Magyarországot az Oroszországi Föderációhoz?
#28 Jó hogy említed Pandjab tartományt.Hová is tartozott India?És a mai napig nincs kimondva de kinek a befolyása alatt élnek?Gazdaságilag?Anglia.
Indiából mindent kivittek.Mióta nem angol gyarmat?Évtizedek óta?És Anglia nem segített nekik gazdaságilag talpra állni?Jah hogy nem érdeke?Hát Panjabbal Brazíliával saját magadat húzrad csőbe.Meg is válaszoltad a kérdesedet.Brazíliában kihírdették a Gesara/Nesara bevezetését.
Afrikai országok mind elutasítják az Únió, meg Francia gyarmati befolyást.Nem kereskednek euróval, se dodóval , helyette jüan és rúbel elszámolásra tértek át.10 év alatt többet fognak fejlődni mint az eu vsgy franciaország, vagy usa " segítő" szándéka által az utóbbi 70 évben.Usa ,európa urán nélkül marad, Afrikai urán nélkül.Szép lassan szopóágra kerülnek a liberósok, a politikájukkal. Kapaszkodjatok csak a zeuhoz, vagy a zúnióhoz.Muhhahahahaaaa
31
Anglia sokat segít Indiának. Pl. befogadja őket, és sok pénzt küldenek így haza az anyaországba. Ne beszélj zöldségeket please.
Több milliárd fontot küldtek már segélyként csak az elmúlt pár évben a UK-ból, és rengeteg pénzt is fektetnek ott be. Ne beszélj olyanról, amiről fogalmad sincs
32 aha azért kacsintgatnak a BRICS felé mi?Jah tagok...
Fogalmam nincs?Angliában élek kisperec!
Nagyon jól látom mit tesznek Indiával.Befektetnek mi?A hasznot mrg kiviszik Indiából.Szerinted milyen béreket kapnak Angol cégektől indiaiak, Indiában?
Álomvilágban élsz! :)
Én élek álomvilágban? Miért fizetne az angol angol fizetéseket a cégeinél? Tisztában vagy te vele, hogy az milyen dominó effektust eredményezne?
Angliában élsz, remek. Attól még fogalmad sincs, hogy mi történik Indiában. ;)
Értem neked Magyarországról magyobb rálátásod van mi folyik Indiában.Mesélj még.
Beszélgetek indiai emberekkel képzeld el.És Indiában azért van szegénység, mert másodrendű állampolgár a saját hazájában.Odamegy az angol befektető és szánalmasan alacsony órabért fizet az indiainak aki kénytelen ha van rá pénze abgliába jönni, mert itt szintén másodrendű állampolgár , de jóval több bért kap de még így sem olyan fényeset.Attól mert te Hajdúhadháztégláson vagy a 8 kerben laksz indiai származásúak között, nem hiszem hogy jobban tudod mi folyik a világban.Nigerből most rúgják picsán az EU-t és Franciaországot, pont emiatt, hogy éhbérért dolgoztatnak, nem fejlesztik Afrikát hanem kizsákmányolják.
Remek mi?Domonó hatás mi, meg pillangó efektus...mesélj még nagyon szórakoztatsz. ;) Nem gondolkoztál még azon hogy a szórakoztató iparban próbálj szerencsét?Nagyon humorosakat írsz!:)
Ügyes vagy, sikerült magadnak válaszolnod. 39-est akartál írni, barátom.
#40 ügyes vagy, még mindig nem bírtál érvelni, semmivel libtard.
Libtardokkal nem barátkozom, kösz.
Szóval mizu Afrikával?Nagy libtard világbékések, meg fekete élet számít?A saját hazájukban rabszolgák.Ez nem számít mi?
Na ilyenek a libtardok, álproblémák ellen harcolnak, mint a klímaaktivisták, közben meg akik fizetik, meg felbújtják őket, drónokkal gyújtogatják fel az erdőket, hogy a klímaváltozásra foghassák, a hombár aberrált Claus Schwaab akinek náci görény volt az apja, klímazárral, fenyegetőzik a lányán keresztül.Gtatulálni tudok a libtard ideológiához, nagyon sokan szeretnek benneteket, a náci ,haverjaitok miatt.(Ukrajna)
Meg a náci felmenőitek miatt.Mélymagyar mi?Libtard! :) :) :)
Figyelj, én nem hibáztatlak. Nekem is volt egy ilyen hungarista-euroszkeptikus-antiatlantista korszakom, úgyhogy tudom, hogy ez milyen.
Viszont azóta felnőttem, megkomolyodtam és jobban átlátom a világ működését, nem gyűlölködöm és próbálok a józan ész nevében cselekedni.
Majd kinövöd te is ezt a korszakot, addig is: béke ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!