Örülnétek, ha Oroszország kis köztársaságokra szakadna?
Figyelt kérdés
A közelgő katonai vereség és a lassan bedöglő gazdaság miatt.2023. máj. 2. 19:05
1/17 anonim válasza:
Hát lehet hogy jobb lenne, de nem tudom biztosan.
2/17 anonim válasza:
Nem, mert ha valaki ilyen szétszedéssel próbálkozna, akkor még durvább csapások jönnének, akár atommal.
3/17 anonim válasza:
Ha ez elősegítené a tartós békét akkor örülnék.
4/17 anonim válasza:
Nem tudom, te melyik tévét nézed, de a valóságban semmiféle katonai vereség nem közeleg, és a gazdaság sem döglik be.
5/17 A kérdező kommentje:
Közel 180 ezer halott orosz katona máshogy gondolja. 😂😂😂
2023. máj. 2. 19:34
6/17 anonim válasza:
Sajnos ez nem lesz gyors folyamat, az elemzők szerint akár évtizedekbe is telhet. Hogy jó lesz-e vagy sem az majd elválik, egy nagy hatalomnál csak egy rosszabb lehet, a polgárháború atomfegyverekkel.
Minden esetre meg kell köszönni Putler bácsinak hogy elindította a szekeret lefelé a lejtőn, és Oroszország pár évtized múlva már nem lesz a nagyhatalmak sorában.
7/17 anonim válasza:
Nem, ez esetben Szibéria nagy részét elfoglalják a kínaiak, a maradékot meg véres háborúk során újjáegyesíti valami orosz hadúr. Talán a nagyon peremen lévők (pl. Észak-Kaukázus) egy kicsit fellélegezhetnek, de hacsak nem veszik fel őket a NATO-ba, nem sokáig fog tartani a békéük. Abba már be sem gondolok, mi lenne a több ezer atombombával.
8/17 Jeffrey Spender válasza:
A szavazás funkció maradt le, kérdező !
9/17 anonim válasza:
"Közel 180 ezer halott orosz katona máshogy gondolja. 😂😂😂"
Na, mi történt, feltámadt 20 ezer?
A lipsik szerint már a télen 200 ezer halott orosz katona volt.
10/17 anonim válasza:
“ Közel 180 ezer halott orosz katona máshogy gondolja”. Hát én orosz hullahegyeket még nem láttam ellenben ukránokból annál többet . Tegnap előtt egy százezres ukrán város gyakorlatilag egy pillanat alatt elporladt akkora detonáció volt hivatalosan meg nem halt meg senki az ukránok szerint pedig kilométerekre is károk keletkeztek az épületekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!