Mennyi pénzzel támogatnátok közvetlenül vagy közvetve Ukrajnát a háborúban a győzelem érdekében?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk az EU ad évi 50 milliárd eurót Ukrajnának, akkor Magyarországra 1 milliárd euró hozzájárulás jut. Ez Magyarországon fejenként kb. 40 ezer forint évente átlagban. Egyesek szerint túl sok támogatást kap Ukrajna, mások szerint túl keveset, sokkal több pénzt, fegyvert kellene adnunk, mert Ukrajna háborús győzelme, újjáépítése, európai felzárkóztatása a mi érdekünk is.2023. ápr. 29. 22:52
11/20 anonim válasza:
Én inkább pénzt szednék tőlük, - többek között azért, mert már rég óta be lenne szántva és fel lenne sózva Ukrajna, ha a fél bolygó nem fegyverezné, pénzelné, képezné ki őket.
12/20 anonim válasza:
Én max romlott kaját adnék nekik, hogy ne nálunk rohadjon el. KB ennyit érdemelnek! A ruszkiknak meg semmit sem adnék, mert ugye ők az agresszorok, de amúgy pont olyan kutyák mint az ukránok.
13/20 anonim válasza:
Közvetlenül semennyivel, de támogatom, hogy az Unió küldje a pénzt, fegyvert és egyéb támogatást Ukrajnának. Ez az egyetlen módja, hogy a ruszkikat legyőzzék. Remélem úgy megaprítják őket, hogy egy darabig nem lesz kedvük háborúsdit játszani.
14/20 anonim válasza:
Egy nagy lóf@szt adnék nekik. Azt is karikára vágva, nehogy egyben ellopja a színész és csapata.
15/20 anonim válasza:
Így sincs pénzem, még küldjem el nekik hogy feleslegesen öljék egymást?
16/20 anonim válasza:
Látom a ruszki és a ner trollok/bérkommentelők szépen elszaporodtak az oldalon.
17/20 anonim válasza:
"Látom a ruszki és a ner trollok/bérkommentelők szépen elszaporodtak az oldalon."
Aki nem akar pénzt adni az ukránoknak az ruszki és a ner trollok/bérkommentelő.
És hogyan nevezed azokat akik nem akarnak segíteni jelenleg is dúló másik 28 háború megtámadott országainak ?
Nem nagyon látom hogy az usa vagy a nato országok szarásig küldenék a fegyvert és a pénzt a többi konfliktus övezetbe a megtámadott országok megsegítésére.
18/20 anonim válasza:
Egy forgalomból kivont 1 forintost talán oda dobok nekik.
19/20 anonim válasza:
Nem vagyok abban a helyzetben, hogy bárkit is támogassak, gyakorlatilag ott tartok, hogy már én is rászorulnék lassan a támogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!