Mit szóltok, hogy leváltották a vezérkari főnököt a magyar honvédség éléről?
Főtisztek, tábornokok nyugdíjazása a hadseregben, pártkáderek odaültetése, lehet a vezérkari főnök se tetszik az állandó Putyin fenéknyalás.
Én úgy gondolom, bejelenti béke kedvéért kilépünk a NATOból, mert az USA bele akar rángatni minket, mi meg ezt nem hagyjuk. A 3 millió fideszes meg bakajálja, a 3 millió másik nem szavazónak meg elhitetik M1, megafonosok, meg ripost, megyei újságok propagandájával, és a maradék 2 millió ellenezéki meg panaszkodhat, semmit nem ér.
De Orbán vagy tudatosan hülye, vagy tényleg megbolondult, baker 26 állam megy balra mi megyünk jobbra. EU országai le próbálnak vállni a gázról, mi meg ehelyett, még drágábban vesszük is.
Nem vagyok paranoiás, de ha most már tanárok lehallgatását akarják az új státusz törvénnyel, meg emlékszem: nem lesz kötelező oltás, azt sok helyen lett, nem fogunk kilépni a NATO-ból aztán lehet mégis?
Meg azért lehet látni, a magyar társadalom nagy része milyen oroszpárti, Putyinpárti, utálja a demokráciát, emberi jogokat, azt élvezi ha más szívhat.
Tudják, mi a tábornoki kar? Semmi, csak egy rakás aljas, gyáva, hűtlen paprikajancsi!…Szánalmas, gyáva népség! Tehetetlen árulók!…A tábornoki kar a német nép söpredéke! Becstelenek! Éveket töltenek az akadémián, és mit tanulnak meg? Semmi mást, csak azt, hogy hogyan kell szépen enni késsel és villával! A hadsereg éveken át csak útjában állt az elképzeléseimnek! Minden elképzelhető és elképzelhetetlen módon akadályozott! Persze, tudom én, hogy mi lett volna a legjobb! Ha én is kivégeztetem a magas rangú tiszteket, mint Sztálin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!