Kitorne a haboru NATO es Oroszorszag kozott ki mellett harcolnal?
Figyelt kérdés
#kemenydio
2023. ápr. 24. 10:29
A kérdező szavazást indított:
Oroszorszag mellett
Orban mellett, o meg reggel oroszo. ellen kuld minket, este meg EU ellen
Ukrajna mellett
Magyarorszag mellett
EU mellett
NATO mellett
40 szavazat
1/23 anonim válasza:
Megpróbálnék annyi cseh sört megmenteni, amennyit tudnék és elhúznék ebből az őrületből, olyan messze, amennyire csak tudok.
2/23 A kérdező kommentje:
1
De a fideszesek a fulednel huznak vissza nem lehetsz (haza)/(Orban)/(Putyin) arulo!!!!
2023. ápr. 24. 10:34
3/23 anonim válasza:
Már most sem vagyok otthon, szal az én fülemet tuti nem húzgálja senki.
4/23 A kérdező kommentje:
Haboruban minden megtortenhet
2023. ápr. 24. 10:39
5/23 anonim válasza:
Tipli mondjuk Vietnamba, ahol az óceán partján kis esernyős koktélokat szürcsölgetve olvasnám a neten a híreket.
7/23 A kérdező kommentje:
5
Tipli keletebbre? Nem is rossz otlet.
En akkor beverem a tiplit az uj hazikomba akkor majd papua uj guinea ban uj guineai testvereimmel akikhez beasszimilalodok.
2023. ápr. 24. 10:53
8/23 anonim válasza:
Én megnézném Ausztráliát/Új-Zéland-ot, ők valahogy minden háborúból kimaradtak eddig.
9/23 anonim válasza:
Majd biztos harcolnék bármelyik oldal mellett is. Húznék el Új-Zélandra, vagy Bora borára.
10/23 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy Magyarország NATO tagállam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!