Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nem lehet, hogy a NATO a svéd...

Nem lehet, hogy a NATO a svéd finn csatlakozásra vár hogy jóval erősebb legyen a szövetség és utána beszallnak a háborúba hivatalosan is?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 20:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem szállnak be.
2023. márc. 29. 01:38
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

"Ha sokáig kekeckedtek a medvével meglátod milyen gyorsan fognak összezárzni ők is szövetségbe."

Aham. Kína meg India. Akik úgy átlag háromévente a háború szélére sodródnak a területi vitáik miatt. Majd ők szövetséget kötnek, hogy megleckéztessék a gonosz NATO-t.

Ez kb. olyan szintű képzelgés, mint mikor felső tagozatban az ötödikes Béluska arról fantáziál, hogy majd behívja a sittes haverját, Kolompár Romáriót, és közösen összekarcolják a diri kocsiját.

2023. márc. 29. 09:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Relatív erős a finn, svéd hadsereg de még így is eltörpül az USA-hoz képest.

A NATO már könyékig benne van - fegyver- és hadianyag szállítással, hírszerzési információkkal, felderítéssel, "önkéntesekkel".

Ha annyira atomháborúzni akarnának akkor már megtették volna Vietnam, Korea, Afganisztán kapcsán - de nem akarnak. Annál szerencsére bölcsebbek mindkét oldalon.

2023. márc. 29. 12:43
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
A NATO már most is sokkal erősebb, mint oroszország. Meg amúgy sem fognak nyíltan beavatkozni.
2023. márc. 29. 23:28
 25/28 A kérdező kommentje:
Én 96 ban olvastam egy könyvet nostradamusrol ahol azt írta hogy a 21. Században megtamadnak egy volt szovjet országot és ebből fog kiindulni a harmadik világháború ami után Európa 10 évig lakhatatlan lesz és csak nagyon kevés ember éli túl. 27 évig fog tartani és utána több száz év béke lesz a földön
2023. ápr. 1. 11:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

25! Most az hagyján, hogy Nostradamusszal jössz, de a fazon sose írt ilyet! A kedvedért megnéztem, csak annyi van, hogy lesz egy 27 éves nagy háború, amiben sokan meghalnak! ENNYI!

fun fact: tíz évvel ezelőtt még azt mondtad volna, hogy Nostradamus a "War on Terror"-ról írt mint 27 éves háborúról. Mert amúgy a legtöbb Nostradamus hívő azzal azonosította.

2023. ápr. 2. 12:40
 27/28 A kérdező kommentje:
26 te hol olvastad? Amit én olvastam konkrétan megnevezve a harmadik világháborúrol szól amiben úgy írja hogy egy hatalmas hullocsillag fogja jelezni a kezdetét
2023. ápr. 2. 17:45
 28/28 anonim válasza:
Kizárt
jan. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!