Mi a véleményed Nógrádi Györgyről ? Mennyire adsz a szavaira ?
Nógrádi saját bevallása szerint sem kutat, mert a médiaszereplések mellett nem marad rá ideje.
Na, most ezt ízlelgessük csak egy kicsit. Egy igazi, naprakész szakértő munkaidejének 99%-a kutatással, olvasással, telik. Nógrádi ezzel már hosszú-hosszú évek óta egyáltalán nem foglalkozik. Publikációi sincsenek, abszolút semmilyen jele vagy nyoma sincs annak, hogy bármennyire is komolyanvehető lenne.
Nagyjából azon a szinten van, mint egy átlagosnál jobb beszélőkével rendelkező, átlagnál kicsit műveltebb bácsika egy presszóban 2 kisfröccs után.
Egyáltalán nem is értem, hogy miért erőlteti ennyire a szerepeltetését sok médium. Léteznek Fidesz közeli, valódi szakértők is. Nógrádi meg egy tipikusan "mindenhez", de valójában semmihez sem értő okoskodó "celeb".
A válasz az, hogy önnek tökéletesen igaza van.
1. A kérdésbe azért vágok bele néha, mert ideológiai szempontból nem szeretném ha csacsiságot kérdeznének tőlem, hiszen kellemetlen lenne a riporterre nézve is és rám, tehát így meg tudom ezt akadályozni azzal ha közbeszólok.
2. Az aroganciának is vannak fokozatosságai, és ha olyan témáról kérdeznek ahol a jó erkölcs aroganciát követel meg, talán úgy tűnhet, hogy ezt a nézők felé vagy az interjúvoló felé vetítem ki, holott arról van szó csupán, hogy a téma irritálja a jó érzésemet és ezzel az erkölcsi nézeteimet.
3. Mielőtt bárilyen közszereplést vállalok, felkészülök az adott témából ezért igen, gyakran tudok hivatkozni szakirodalomra a témában. Mint mindenkinek kellene, ha a közmédia keretein belül foglal állást, vagy esetleg rálátást egy adott témában. Ezen dolgok nékül csacsiságot beszélnénk ami félre tájékoztatná a nézőket, hallgatókat.
4. Próbáltak már sokan lejáratni, de nem szoktam ezekkel a dolgokal foglalkozni, hiszen régi mondás, hogy midenkiek vannak irigyei, az a kellemetlen ha már nincsennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!