Az Északi-Áramlat felrobbantására vonatkozó melyik teóriának hiszel?
Hinni a templomban kell, szokták mondani.
Én úgy vagyok vele, hogy azt tudjuk, hogy indítéka erre lehetett az USA-nak, Oroszországnak, Ukrajnának, és akár Kínának is.
Képessége végrehajtani egy ilyen akciót a kínaiaknak nyilván nincs, az USA-nak és Oroszországnak van, és ha hinni lehet annak, amik mostanában szivárognak ki, akkor még akár az ukránoknak is.
Tehát az én könyvemben van 3 szereplő, bármelyik elkövethette, és racionálisan idáig lehet jutni, hittel én nem foglalkozok.
Kb. 100 évig nem fog kiderülni az igazság, mindkét fél a saját verzióját fújja, de egyben mindkét fél tudja azt is mi történt valójában.
Ha tippelni lehet azt mondanám az volt akinek a legnagyobb érdeke fűződik hozzá és technikailag is képes kivitelezni egy ilyen műveletet. Attól még lesz egy bűnbak. Ez a szerep most az ukránoké, nekik már úgyis mindegy ennél jobban amúgy sem rágnak be a ruszkik rájuk mint ami most folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!