Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik a legbrutálisabb,...

Melyik a legbrutálisabb, legdurvább tűzerővel rendelkező harcjármű élőerő leküzdésére?

Figyelt kérdés
Ledöbbentem a ZSU-57-2 láttán. És 300 lőszerrel rendelkezik. Tudom, hogy ez légi célok ellen való, de gondolom működik a gyalogság ellen is.
2023. márc. 4. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Atomrakétát hordozó tengeralattjáró.
2023. márc. 4. 21:53
 2/14 A kérdező kommentje:
1.: Na pont emiatt akartam írni kitételként, hogy csak szárazföldi járművet írjatok, de elfelejtettem :D
2023. márc. 4. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:

És hogy gondolod? Taktikai, harcászati, hadászati vagy stratégiai értelemben?

2023. márc. 4. 22:01
 4/14 A kérdező kommentje:

3.: Csak tűzerő tekintetében.

Tudom, hogy a modern, programozható lövedékek az ember feje fölött robbannak fel, de csak a nyers erőre lennék kíváncsi.

2023. márc. 4. 22:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Akkor az atomtölteket hordozó járművek. De ha a nukleáris fegyver nem számít, akkor a TOS-1 rakétaindítók, amivel a vákuumbombákat indítják útnak.

2023. márc. 4. 22:07
 6/14 A kérdező kommentje:

5.: Ez tényleg jó cucc lehet. Aeroszolt fecskendez a rakéta a robbanás előtt, és azt gyújtja be?

És csöves fegyverek közül? Nincs bajom a rakétákkal, csupán annyi, hogy az ehhez való rakéták ára biztosan több millió forint csak darabonként, míg egy ilyen 57 milis lőszer ára pár ezer forint. Folyamatosan rakétázni az ellenséget azért nem olcsó.

2023. márc. 4. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Ennek ellenére a pávák szerint Oroszország recesszióban van, mert hatnak a szankciók.

Muhhhahhhahha..

2023. márc. 4. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Knight Rider KITT. Lézeres bénítórenszerrel megállítja az összes mozgó járművet, egy másik lézernyalábbal meg felrobbantja. Ultrafejlett mesterséges intelligencia érzelmi intelligenciával.
2023. márc. 4. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg egy Kawasaki motor 400 km/h-s sebességgel, rajta egy mesterlövésszel és kézi nukleáris rakétával.
2023. márc. 4. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Hát eléggé egyre szarabbul vannak, és ez csak fokozódik.

És egyre több pénzüket költik fegyverre, másra egyre kevesebb jut az egyre kevesebből.

A legértelmesebb, legképzettebb embereik menekülnek el, a strómanok, stb. már hullanak, mint a legyek...

A háborút megjárt pszichopata börtöntöltelékek mennek már lassan haza egyre többen, és helyben is csak gyilkolászni fognak csak úgy megszokásból, tehát nagyon jó élet lehet Oroszországban.

Biztos nem bánta meg Putykó az egészet. - Legalábbis ha normális lenne...

2023. márc. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!