Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honnan tudhatom, mikor és hol...

Honnan tudhatom, mikor és hol gyakorlatoznak a Gripenek?

Figyelt kérdés

Több posztot is láttam a napokban a facebookon, amelyen magyar vadászgépek láthatóak (és a kommentek alapján hallhatóak is, eléggé) az égen. Kicsit irigylem azokat, akik ilyeneket látnak, mert szívesen megnéznék egy ilyet én is. Viszont itt, Borsod felett nincsenek gyakorlatok. Legalábbis szerintem. Majdnem minden máshol igen?

Szóval, lehet-e előre tudni, mikor jönnek Borsod felé (ha jönnek egyáltalán) Gripenek?

2023. febr. 21. 22:26
 1/1 anonim válasza:
100%

A légtérfelhasználási tervet itt találhatod (katonai műveletek helyszínét és időpontjait) :

[link]

Az "Eseti légterek" megnevezés alatt láthatod, hogy hol fogják a légteret KATONAI MŰVELET miatt lezárni. Ma pl. Hajdúhadház, Újdöröng, Vámospécel, Balkán, Kenyeri, Püspökszilágy, Szerb-Magyar határ.

De hogy az adott légteren Gripenek fognak-e repülni, vagy hogy miattuk zárták-e le, azt nem tudhatod meg.

2023. febr. 22. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!