Ha ki kellett húzni az egyik fogam még lehetek légiós?
Azt olvastam a francia idegen légióról hogy ápolt fogak, megfelelő fizikum szükséges a jelentkezéshez.
De ha ki kellett húzni az egyik fogam az ugye nem kizáró ok?
Tudtommal a magyar törvény tiltja, hogy valaki az idegen légió tagja legyen (nem csak ott).
Amúgy szerintem a kihúzott fog nem lenne akadály, az a lyukas fogra stb. vonatkozik, hogy nehogy fájni kezdjen valamikor. Egy foghely nem fáj. Persze ha csak két fogad van, akkor az más.
Még szemüveggel is lehet jelentkezni, nem űrhajósnak akarnak kiképezni. Amilyen ott az élet, még az sem kizárt, hogy a tréningek során elveszti az ember pár fogát.
3
Akkor mondjuk ő hogy lehetett tagja a szervezetnek?Szerintem nem sértett törvényt...
Az idegenlégió szövetséges fegyveres erőnek számít, így nem vonatkozik rá az adott tiltó törvény (Btk. 146. §).
7
De akkor az 5.hozzászólásban lévő videóban szereplő magyar ember mikén csatlakozhatott a légióhoz?Ő 1995-ben jelentkezett és 17 évet szolgált ott..
9
De azt mondja a hazatérése után először a rendőrségen dolgozott.Oda meg úgy tudom büntetett előélettel nem vesznek föl embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!