Miért sokkal jobb a Wagner csoport a harcmezon mint az orosz hadsereg ?A felszerelesuk vagy a vezetésűk jobb?
Rossz nézni még oroszbaratkent is hogy mit csinálnak Vuhledarnal meg mindig erőltetik a harckocsi rohamot gyalogság nélkül pedig ez Kijevben vagy nyáron se vált be .
Nem értem milyen tisztjeik vannak .
A Wagner viszont elég sikeres folyamatosan nyomul előre ukránok csak lelasitani tudják őket.Soledar után lassan Bahmutott is beveszik.
Utcai harcokban vagy a szarnyakon előrenyonulni korbekeriteni nagyon tudnak.
Progozin ma tisztázta hogy a Wagner csak Bahmut 50 km körzetében van jelen a többi front a védelmi minisztériumhoz tartozik
Ha sikereseget nézünk nyár óta egyértelműen jobb a Wagner.
Elhiszem hogy csinál ilyet a Wagner a vezéruk Progozin is megmondta hogy aki szokni próbál azt megolik mindenfajta tárgyalás és vita nélkül.
És aki futni hagyja őket azt is kegyetlenül megbuntetik ez is igaz .
De a videó nekem gyanús.
Lehet abban is van valami igazság hogy kell a sikerhez ez a kegyetlenség.
Orosz seregben szerintem manapság nem lehet csak úgy fejbeloni vagy szetverni bárki fejét kalapáccsal aki megszokik .
Már túl sok atrocitás történt minden 2 oldalon ahhoz hogy tárgyalni lehessen .
FogolyKínzás mindennapos minden oldalon .
Ukrán civilek se fogják lenyelni hogy fagyoskodni vagy áram és víz nélkül kell szenvedni otthon .
Gyűlölni fogják az oroszokat és a gyűlölet iszonyat jó motiváló erő.
Meg Zelenszky is azt nyilatkozta valami interjú során hogy a fiát régen sokminden érdekelte de mostmar csak a harcmuveszet és a katonaság
Gondolom milliónyi ukrán gyerek érez majd ugyan így.foleg akinek legyilkoljak az apját anyját csaladtagjait.
Orosz is ugyan így gyűlölni fogja az ukranokat a propaganda meg a veszteségek miatt
Most olvastam valami orosz blogon hogy aki azon elvezkedik hogy a másik katonasága cafatokra van robbantva az igyis úgyis szar ember .
Állítólag ukrán és orosz radikálisok elvezik ezeket a videókat nézni mikor hulla lesz a másik felbol
Most azt olvasom Progozin panaszkodik hogy a Wagner nem kap lőszer utánpótlást az orosz seregtol mert valaki a védelmi miniszteriumbol szabotal .
Gondolom amit eszak koreabol vásárolt a Wagner korlátozott készlet volt ebben a háborúban s tüzérségi lőszer milliós nagysagrendben fogy vh színvonal.
Kimeríti a gazdasagokat nyilván orosznak se végtelen a készlet .( szerintem ez okoza a háborús inflációt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!