Ha Ukrajnában élő férfi vagyok de átműttetem magamat nővé akkor átengednek a határon?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Akkor elhagyhatod Ukrajnát
Akkor se hagyhatod el az országot
11 szavazat
1/8 anonim válasza:
Te figyelj már! Ez nem igazán így működik, nem lehet később visszacsinálni. Ha nem vagy transznemű, akkor is örökre nő maradsz és sanszos, hogy kinyírod magad pont azért, amiért a transzneműek szokták: A lelked férfi, de a tested nő.
2/8 anonim válasza:
Ahhoz képest tök jól beszélsz magyarul, gratulálok!
3/8 anonim válasza:
Át, - de nem hintheted az igét közintézményekben! :)
4/8 anonim válasza:
Nem fognak átengedni. Az útleveledben ugyanúgy ffi név szerepel. Ha ez a trükk működne akkor minden sorozás elől menekülni próbáló a határátlépés idejére szoknyába bújna, kisminkelné magát és azt mondaná nőnek érzi magát. Az okmányaid alapján visszafordítanak, nem fogják nézegetni a határőrök hogy mi van a gatyádban.
Megjegyzem, amennyibe egy nemváltoztató műtét kerül a rossz nyelvek szerint annak a töredékét elég berakni egy csinos kis borítékba és már át is engedtek. Arrafelé nincs ám korrupció 😄
6/8 anonim válasza:
2: Kárpátaljai magyar. Mond ez a két szó neked valamit?
7/8 anonim válasza:
#6 inkább szerintem szimpla magyar troll, aki - tekintettel arra mi történik (sajnos) a szomszédban - eléggé ízléstelen ez a trollkodása
8/8 anonim válasza:
7: Én most azt kívántam demonstrálni, hogy a 2-es egy elég röhejes koncepció alapján gondolkozik. Miszerint, hogy ha valaki Ukrajnában él, akkor annak ukránul kellene beszélnie. De hát még mindig vannak ugye tudatlanok. Magyarországra települt székelytől is kérdezték már meg, hogy hol tanult meg ilyen jól magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!