A ruszkik megint bevetették a BMPT terminátort?
Korábban már volt rá példa Kremennojnál
https://www.youtube.com/watch?v=SilQ_gnTmL0
De most megint bevetették állítólag
Mire jó a trágárkodással fűszerezett kommentelés ?
Nekem az az érzésem, hogy Fideszes provokátor lehet.
Azt minden intelligens ember tudja, hogy a politikában az ellenfelet sértegetni tilos, mert csak szimpátiát ébresztenek a mocskoló szavak feléjük, nagy valószínűséggel az ellenzéki összefogás akkor vesztette el a választást már, amikor a Bangóné száján kicsúsztak a patkányozós szavai.
Szerintem ez már a mai magyar politikusok között is köztudott, nyugaton például minden profi politikus rettenetesen óvatos az ellenfelével való vitában, mert a legcsekélyebb sértésnek vehető megnyilvánulás látványosan visszaüt.
Amellett azért is ostobaság, mert a politikai győzelemhez többnyire szükséges az ellenpárt soraiból szavazókat szerezni, ami azért is különösen értékes, mert a riválist gyengíti, a saját pártot meg erősíti, így duplán hat, de ehhez a sértegetés nem tűnik kimondottan jó módszernek.
Annyira nem durva végül is, meg például az, hogy - sok a patkány Magyarországon - elég általános, meg kétértelmű is valamennyire, tehát átmehet, de azért szíven üti az embert.
Én speciel nem vagyok sem Fideszes, sem ellenzéki, pontosabban egyik kérdésben az egyik, a másikban meg a másiknak adok igazat, de a bátyám az erősen kormánypárti, a lányomék meg ellenzékiek és én mindkettőjüket szeretem.
Otthon így nincs politizálás.
#3 ez menő lenne hogyha távirányításos lenne, mert akkor az ukránoknak nem kéne semmi mást üzembe helyezni, csak egy szélessávú zavaró berendezést, amivel minden rádió összeköttetés, még a pozíció meghatározás is off 😆
De sajnos a ruszkiknak a távirányítás amúgy sem működne "hanyatló nyugati" technika nélkül.
Én úgy tudom, hogy MI működteti őket, vagyis mesterséges intelligencia.
Lehet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!