Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A ruszkik megint bevetették a...

A ruszkik megint bevetették a BMPT terminátort?

Figyelt kérdés

Korábban már volt rá példa Kremennojnál

https://www.youtube.com/watch?v=SilQ_gnTmL0

De most megint bevetették állítólag

[link]

#bmpt terminátor
2023. jan. 31. 11:20
1 2 3 4
 11/32 Jeffrey Spender ***** válasza:
60%

Mire jó a trágárkodással fűszerezett kommentelés ?

2023. jan. 31. 12:24
 12/32 A kérdező kommentje:

Nekem az az érzésem, hogy Fideszes provokátor lehet.

Azt minden intelligens ember tudja, hogy a politikában az ellenfelet sértegetni tilos, mert csak szimpátiát ébresztenek a mocskoló szavak feléjük, nagy valószínűséggel az ellenzéki összefogás akkor vesztette el a választást már, amikor a Bangóné száján kicsúsztak a patkányozós szavai.

Szerintem ez már a mai magyar politikusok között is köztudott, nyugaton például minden profi politikus rettenetesen óvatos az ellenfelével való vitában, mert a legcsekélyebb sértésnek vehető megnyilvánulás látványosan visszaüt.

Amellett azért is ostobaság, mert a politikai győzelemhez többnyire szükséges az ellenpárt soraiból szavazókat szerezni, ami azért is különösen értékes, mert a riválist gyengíti, a saját pártot meg erősíti, így duplán hat, de ehhez a sértegetés nem tűnik kimondottan jó módszernek.

2023. jan. 31. 12:47
 13/32 Jeffrey Spender ***** válasza:
76%
Én balszerencsémre tagja vagyok több csoportnak, oldalfüggetlenül, még baloldalt is vannak, akikből a vak gyűlölet és szándékos trágárkodás társul. Csak a delikvensek nem értik, hogy ez nem menő, hanem ellenkezőleg öngól ?
2023. jan. 31. 12:52
 14/32 A kérdező kommentje:
Így van, súlyos balfogás a trágárság.
2023. jan. 31. 12:56
 15/32 Jeffrey Spender ***** válasza:
90%
És hogy mennek át a trágárságszűrőn ezek a hozzászólások ?
2023. jan. 31. 12:58
 16/32 A kérdező kommentje:

Annyira nem durva végül is, meg például az, hogy - sok a patkány Magyarországon - elég általános, meg kétértelmű is valamennyire, tehát átmehet, de azért szíven üti az embert.

Én speciel nem vagyok sem Fideszes, sem ellenzéki, pontosabban egyik kérdésben az egyik, a másikban meg a másiknak adok igazat, de a bátyám az erősen kormánypárti, a lányomék meg ellenzékiek és én mindkettőjüket szeretem.

Otthon így nincs politizálás.

2023. jan. 31. 13:05
 17/32 A kérdező kommentje:
Meg nem is trágárság ez, hanem sértés, amit finomabban is ki lehet fejezni, de már az is súlyos balfogás.
2023. jan. 31. 13:10
 18/32 anonim ***** válasza:
59%

#3 ez menő lenne hogyha távirányításos lenne, mert akkor az ukránoknak nem kéne semmi mást üzembe helyezni, csak egy szélessávú zavaró berendezést, amivel minden rádió összeköttetés, még a pozíció meghatározás is off 😆

De sajnos a ruszkiknak a távirányítás amúgy sem működne "hanyatló nyugati" technika nélkül.

2023. jan. 31. 16:58
 19/32 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy MI működteti őket, vagyis mesterséges intelligencia.

Lehet, hogy tévedek.

2023. jan. 31. 17:53
 20/32 anonim ***** válasza:
59%
Tévedsz, ilyen fegyverrel még az amerikaiak sem rendelkeznek, nemhogy ag évtizedes elmaradásban szenvedő oroszok.
2023. jan. 31. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!