Ukrajnaban tényleg vadásznak a harckepes körű férfiakra? Pályaudvarokon forgalmas tereken osztogatjak erőszakkal a behivokat ?
Állítólag Kárpátalján is kezdenek durvulni a dolgok.
De miért kell fizikailag elkapni a behivo atadashoz ?
Ha postán küldik és nem vesszi át a férfi akor nem érvényes?
Gondolom, trükköznek az átvétellel, sejtik, miért jön a nem kívánatos levél...
Egész Ukrajnában kezdenek durvulni a dolgok, már 60 éveseket meg nőket akarnak besorozni, kezd összeomlani a front.
Fél éve kérem őket, hogy adjanak meg legalább egy olyan embert, akivel ez megtörtént, kárpátaljait, eddig, csak kurucinfót és nerpropagandát kaptam, meg a felmenőim emlegetését. De, hogy nekik miért kell egy megtámadott ország esetében még plusz feszültséget kelteni ilyen kamuk végett, ezt egyikük sem tudja megmagyarázni.
Viszont, akikkel meg én beszéltem egykori ukránokkal és kárpátaljai magyarokkal, mind értetlenül álnak és nem értik, hogy miről beszél a magyar szélsőjobb.
Persze nektek már a legapróbb negatív kritika az ukránokkal szemben azonnal orosz propagandává válik... Ők a legcsodálatosabb, legdemokratikusabbak az egész világon...
5# biztos .meg az is hazugság hogy a fél kormányt levaltjak olyan korruptak .
Meg hogy SzBU fejbelotte azt az ember aki miatt kijevet meg tudták védeni mindenfajta magyarázat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!