Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért akarná bárki is az...

Miért akarná bárki is az életét adni Magyarországért egy háborús helyzetbe?

Figyelt kérdés

2023. jan. 19. 04:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Az országért nem, de az otthonomat meg kell védeni - vagy inkább ellen kell állni az agresszornak, nem lehet a végtelenségig menekülni.
2023. jan. 19. 06:08
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
Mert ez a világ legjobb országa. Látod még az egyébként fosfészek Ukrajnáért is van aki beáldozza magát.
2023. jan. 19. 06:34
 3/22 anonim ***** válasza:
73%

Ha semmid nincs, akkor valóban nem kell az életed adni. Ha van otthonod, amiért sokat dolgoztál, és nem akarod elveszíteni, ha vannak szüleid, barátaid, akiket nem tudsz mind magaddal vinni, és nem akarod odavetni őket az agresszornak, akkor van miért harcolni.

Aki gyökértelen és semmije sincs, annak nincs miért harcolnia valóban.

2023. jan. 19. 07:08
 4/22 anonim ***** válasza:
59%

Én egy gombostűt nem emelnék fel ezért a f0s országért.

Vicces amúgy, hogy fiatalon nagy nemzeti érzelmű voltam, olvastam a könyveket a történelmünkről, Kárpátiát és hasonlókat hallgattam... de mára olyan szinten meggyűlöltem az országot az összes birka proli magyarral együtt, hogy le se köpném - nemhogy az életemet adni érte!

2023. jan. 19. 07:28
 5/22 anonim ***** válasza:
34%

Logikailag nem igazán áll össze ez a dolog.

Tegyük fel, hogy megtámadják Magyarországot.

Ha én bevonulok katonai szolgálatra, azzal mégis hogyan fogom megakadályozni, hogy az ellenséges haderő kilőjön egy rakétát, ami eltalálja azt a panelházat, ahol mondjuk a nagyanyám vagy épp a testvérem lakik?

Sehogy.

2023. jan. 19. 07:51
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
5: azt nem fogod, de azt, hogy idegen megszállás alá kerüljön az ország, vagy hogy a nővéredet egy idegen katona megerőszakolja, azt tudod gátolni az ellenállással
2023. jan. 19. 07:56
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Amikor a vezetők azt kiabálják, hogy az utolsó csepp vérig harcolni kell, mindig a nép vérére gondolnak, soha nem a sajátjukra.
2023. jan. 19. 08:16
 8/22 anonim ***** válasza:
39%
Majd mentek a frontra hamarosan.
2023. jan. 19. 09:10
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Megy a tököm.
2023. jan. 19. 09:13
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Egy ilyen trágyadomb országért ki akarna megdögleni? Én tuti nem!

Inkább nevezzenek árulónak, inkább legyek kénytelen a hátra lévő életemet idegen helyen leélnem, mint lelövessem magam egy olyan országért, ahol csak adót fizetni vagyok jó, csak azért, mert nem gyártottam 3 kölyköt...

2023. jan. 19. 10:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!