Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Soledar elesni látszik, az...

Soledar elesni látszik, az Ukránok nem tudják tartani, most kezdődik a terelés, miért?

Figyelt kérdés
Eddig Soledar Ukrán részről egy fontosnak vélt település volt, most hogy vesztésre állnak ott az Ukrán erők már is látok kommenteket miszerint egy semmit nemérő település a ruszkiknak ez nem is győzelem stb stb és ennek kapcsán felmerült bennem egy kérdést miszerint az Ukrán fanok és a Ruszki fanok egy fokkal sem rosszabbak vagy jobbak egymástól, nem? Miért kell nekünk Magyaroknak ennyire elvakultan az egyik vagy a másik oldalt támogatni, holott tudjuk hogy mind a két fél súlyos háborús bűncselekményeket követett már el, és kérem az Ukrán fanokat ne magyarázzák meg annyival hogy: Órószórszág támadott Ő az aglesszol. A Ruszki fanok meg ne hivatkozzanak az állítólagos Ukrán népírtásra "14 ezer" mert ez kanyarban sem népírtás. Köszönöm a válaszokat előre is! :D
2023. jan. 11. 04:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Nézzük a tényeket, az oroszok fél év alatt csak vesztettek területeket. Majd ha megint elkezdenek foglalni akkor azt mondom oké, de egy város ennyi idő alatt lófütty ahhoz képest hogy mit vesztettek.
2023. jan. 11. 05:35
 2/12 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem meg lassan már Moszkvánál tart a front.

Mondjuk mi abból sem jönnénk ki jól mert ezek az ukránok minket fix lerohannának az oroszok demilitarizálása után amiért ilyen ellenségesek vagyunk velük szemben.

2023. jan. 11. 07:15
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
2# Jelenleg amilyen patkány politikát folytatunk kb a fél világ megtámadná ezt a szaros 8 milliós népet.
2023. jan. 11. 07:23
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy mennyire volt fontosnak vélt település, én eddig nem igazán hallottam róla. De fél év alatt szerintem nem nagy teljesítmény ha beveszik a várost.
2023. jan. 11. 07:25
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

#3 Kilépnénk a NATO-ból valaki fix rövid időn belül lerohanna és a NATO támogatná fegyverekkel azt aki minket lerohan.

Mondjuk azt a pár magyar katonát vízipisztollyal is ki lehet iktatni szóval lehet nem lenne rá szükség.

2023. jan. 11. 07:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez a 4esnek ment (3as én voltam)
2023. jan. 11. 07:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja várjál már nem, mégsem a 4esnek, a kettes voltam én és a hármasnak küldtem csak megzavart, hogy valaki közbe írt ide.
2023. jan. 11. 07:28
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
#5: Viselkedhetnénk úgy is, hogy ne akarjon senki lerohanni minket. Ez az értelmetlen ellenségeskedés mindenkivel sehova nem vezet, jó lenne végre belátni.
2023. jan. 11. 07:37
 9/12 anonim ***** válasza:

#8 Jó lenne de szerintem már késő.

2026ban ha más párt is lesz hatalmon valami nagy szerencsének vagy inkább csodának köszönhetően senki nem fogja elhinni, hogy tényleg megváltoztunk. Jönnek majd az uszító vádak, hogy tuti még mindig Orbán irányít a háttérben.

2023. jan. 11. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#9: Bemondásra lehet, hogy nem hinnék el, tettekkel viszont lehetne bizonyítani. A nagyobb probléma, hogy ez nem fog megtörténni, szerintem 2026-ban is a Fidesz nyer. Nem látom, hogy minek kellene történnie ahhoz, hogy ez ne így legyen.
2023. jan. 11. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!