A németek is küldenek patriotot. Illetve elég komoly harckocsikat Amerikával együtt. Mi lesz az orosz reakció ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 12:20
11/40 anonim válasza:
Lehet, megpróbálják azelőtt döntésre vinni a dolgot, mielőtt ezek megérkeznek.
12/40 anonim válasza:
10es, sajnos én nem vagyok gondolatolvasó, igy nem tudom, egy tömeggyilkos gondolatait kitalálni.
13/40 anonim válasza:
A németeknek csak a kopasz picsájuk van, amit ők küldenek azzal az ukránok is kitörölhetik a magukét. Muhhhahha..
14/40 anonim válasza:
"Bandera nem náci az azov nem náci ukrajnában nincsenek nácik és a korrupciót is betiltotta zelenszkij az ellenzéki pártokkal együtt."
Mit szíjol pávus? Sok magyar ember megirigyelne. :)
15/40 anonim válasza:
Most mért? Egy igaz mondat van benne. Zelenszkij az ellenzéket betiltotta.
16/40 anonim válasza:
Úgy néz ki számotokra az ukrán náci egy teljesen szerethető emberfajta.
Még szerencse hogy demokratának gondoljátok magatokat.
17/40 anonim válasza:
Nem gondolják ezek, banderistának gondolják magukat, csak ide nem divat kiírni.
18/40 anonim válasza:
A banderista nem minősül embernek.
19/40 anonim válasza:
sokra nem mennek vele az ukránok. Még ha lenne is kiképzett személyzet hozzá a Patriot egy elavult rendszer ami még fénykorában is hibásan működött
20/40 anonim válasza:
Szoptatás jön. A muszka katonák jókat fognak szopni az ukrán farkak által, itt meg a magyarországi vatnikok fognak toporzékolni, hogy a barátaik lyukait jól kitágítják az ukránok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!