Magyarország el tudná foglalni Fehéroroszországot?
#40: Vagyok annyira tájékozott, hogy ki tudjam szűrni, hogy mi valós és mi kamu. Gondolom te arról is tájékozódtál, hogy a Föld lapos.
Fogadd el, hogy vesztettél, így csak bohócot csinálsz magadból.
41 - Abban a versenyben valóban vesztettem, hogy melyikünk a kevésbé tájékozott. Ezt a versenyt megnyerted, hiszen te alapvető politikai történéseket nem tudsz.
Amiben viszont nem veszítettem, az az országgyűlési választás ;)
#42: Dehogynem, tudom, hogy milyen valótlanságokat tudsz.
Úgy gondolod, hogy megnyerted az országgyűlési választást? Fontosnak érzed magad? Szegény naiv fejedet :)
43 - Igen, abszolút nyertes helyzetet eredményezett a választás. Mivel én ezzel az eredménnyel nyerek, ezért igen, nyertes helyzetben érzem magam.
Ellenben veled, aki ismét minimum négy évig szopni fog :D
49 - "Nem szavazott a teljes társadalom többsége a Fideszre, sokan el sem mentek szavazni."
Tipikus primitív nézőpont. Ha szerinted az országban 9 millió lakos van, a kormányra meg 3 millióan szavaztak, akkor veszített 6-3-ra, ugye? Nem foglalkozva azzal, hogy sok ember nem politizál, sokaknak szavazójoguk sincs, stb. Röhejes, amikor ilyen módszerekkel próbálod mosdatni a hatalmas bukásotokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!