Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország el tudná foglalni...

Magyarország el tudná foglalni Fehéroroszországot?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

#40: Vagyok annyira tájékozott, hogy ki tudjam szűrni, hogy mi valós és mi kamu. Gondolom te arról is tájékozódtál, hogy a Föld lapos.

Fogadd el, hogy vesztettél, így csak bohócot csinálsz magadból.

2022. dec. 30. 20:50
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

41 - Abban a versenyben valóban vesztettem, hogy melyikünk a kevésbé tájékozott. Ezt a versenyt megnyerted, hiszen te alapvető politikai történéseket nem tudsz.

Amiben viszont nem veszítettem, az az országgyűlési választás ;)

2022. dec. 30. 20:53
 43/59 anonim ***** válasza:

#42: Dehogynem, tudom, hogy milyen valótlanságokat tudsz.

Úgy gondolod, hogy megnyerted az országgyűlési választást? Fontosnak érzed magad? Szegény naiv fejedet :)

2022. dec. 30. 20:55
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

43 - Igen, abszolút nyertes helyzetet eredményezett a választás. Mivel én ezzel az eredménnyel nyerek, ezért igen, nyertes helyzetben érzem magam.

Ellenben veled, aki ismét minimum négy évig szopni fog :D

2022. dec. 30. 21:01
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
#44: Te sem nyersz, az egész társadalom veszít, akkor is ha ezt képtelen vagy felfogni és az álomvilágodban máshogy látod.
2022. dec. 30. 21:03
 46/59 anonim ***** válasza:
0%
45 - Óóó, hát persze, jön a tipikus "mindenki hülye rajtam kívül" érvelés. A társadalom döntött, a nagy többség a kormány mellett állt, te pedig most azzal jössz, hogy te sokkal jobban tudod, mint a magyar társadalom, hogy mi a helyes döntés. ;)
2022. dec. 30. 21:05
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
#46: Így van, jobban tudom. Bár el kell ismernem, hogy azok után, amiket ennél a kérdésnél is összehordtál, nem nehéz nálad okosabbnak lenni.
2022. dec. 30. 21:09
 48/59 anonim ***** válasza:
0%
47 - Szóval jobban tudod, mint a többség. Ilyenkor azért vicces, hogy ti sírtok a demokráciáért :D Pont ti, akik képtelenek vagytok a többség akaratát elfogadni.
2022. dec. 30. 21:10
 49/59 anonim ***** válasza:
94%
#48: Nem szavazott a teljes társadalom többsége a Fideszre, sokan el sem mentek szavazni. De elfogadtam, hogy a szavazók közül a többség őket választotta, mi mást tehetnék? Ki mondta, hogy nem fogadtam el? Már megint hazudsz.
2022. dec. 30. 21:15
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

49 - "Nem szavazott a teljes társadalom többsége a Fideszre, sokan el sem mentek szavazni."

Tipikus primitív nézőpont. Ha szerinted az országban 9 millió lakos van, a kormányra meg 3 millióan szavaztak, akkor veszített 6-3-ra, ugye? Nem foglalkozva azzal, hogy sok ember nem politizál, sokaknak szavazójoguk sincs, stb. Röhejes, amikor ilyen módszerekkel próbálod mosdatni a hatalmas bukásotokat. :D

2022. dec. 30. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!