Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van szerintetek esély még...

Van szerintetek esély még elkerulni egy világháborút ?

Figyelt kérdés
Én már elég kevés esélyt látok rá sajnos de lehet én látom rosszul a helyzetet.

2022. dec. 26. 18:36
A kérdező szavazást indított:
Nem lesz világháború
Már elkerülhetetlen
Nagy rá az esély
Elhúzódó háború lesz de csak ukrajnán belül
33 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Erre könnyű válaszolni hiszen nem szándékozik az egész világ háborúzni.persze egy fél-világháború sem jobb.
2022. dec. 26. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem lesz itt semmi. Február 24-én még sokan azt hittük tényleg az lesz, de az oroszok 2 megyét se tudnak elfoglalni annyira gyengék.
2022. dec. 26. 18:56
 3/7 Isti22 ***** válasza:
2022. dec. 26. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Mi az hogy! A múlt héten három világháborút is elkerültünk!
2022. dec. 26. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Sok féle irányból meg lehet közelíteni a kérdést, meg sokan azt hiszik Putyin nem tudott tovább menni, de minek is menne tovább, ha két megyényi területen az összes odaküldött ukrán meg amerikai haderőt kilövi, értelmetlen lenne nagyobb területen háborúzni és pusztítani. De az is igaz, eléggé tesze toszák, és nem lehet látni merre fog menni a háború, de ha tovább jutnak a donyecki részen akkor azt jelenti, hogy elfogyott az ellenállás, tehát a következő lépés egész ukrajna területe lenne könnyedén.
2022. dec. 26. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én már elég kevés esélyt látok rá sajnos de lehet én látom rosszul a helyzetet."

Kérlek, akkor írj mondjuk 5 érvet amellett, hogy világháború lesz. Biztosan van legalább 2x ennyi érved is, hiszen te már kevés esélyt látsz az ellenkezőjére.

Én személy szerinte egy hangyányi esélyt sem látok arra, hogy a szövetségesek nélküli Oroszország, egy otthon is "különleges katonai műveletnek" hazudott rablóháborújából világháború lesz. Könyörgöm, a háború utóbbi fél éve arról szólt, hogy taknyosra sz..patják az "elit" orosz egységeket is, akkor mit akarna ez a botox cár világháborúzni?

2022. dec. 27. 01:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy Heinz Guderian veszett el benned!

2022. dec. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!