Bennetek nincs olyan érzés, hogy lehet ez az utolsó karacsonyunk ?
Figyelt kérdés
Egyre durvább a helyzet mindenki fokozza téteket védelmi fegyver mostmár patriol stbstb.. nagyon N rezeg a léc szerintem és senki nem szándékozik abbahagyni.2022. dec. 22. 20:47
11/20 anonim válasza:
10# Ki csinál ilyenkor cefrét?:)
12/20 anonim válasza:
Mindkét fél fosik az eszkalációtól, szóval nem. Már unom az ezredik idióta ilyen kérdést. Fogjátok már fel, hogy bármennyire is akarjátok, nem lesz az N+1-edik proxyháborúból világháború.
13/20 mindentudó99 válasza:
#22 A cukor eláll évekig. De egyébként csinálnak banánbol is vagy naspojábol.
14/20 A kérdező kommentje:
Nógrádi is azt mondta, hogy nagyon közel állunk egy vilagegeshez
2022. dec. 23. 07:33
16/20 anonim válasza:
Nincs, előrejelzések szerint jövőre megbukik a Fidesz-kormány, a betegségem miatt pedig max csak polgári szolgálatos lehetek feltéve hogy addig a tudomány nem fejlődik.
17/20 anonim válasza:
"Nógrádi is azt mondta, hogy nagyon közel állunk egy vilagegeshez"
Nógrádi egy ostoba, tanulatlan seggfej, aki még a saját végzettségeit illetően is hazudik, le is bukott már vele.
Na de hagyjuk a személyeskedést: ez az ember a háború kitörése előtt is végig olyan dolgokat mondott, aminek teljesen az ellenkezője következett be. Biztos volt benne, hogy nem lesz háború, de ha igen, akkor az oroszok 2 hét múlva Berlinben lesznek. Hát na. :)
18/20 A kérdező kommentje:
15 . Őszintén ? Igen. Két kisgyerekkel. Én nem fogom tenni magam, hogy nem félek. Igen is félek. Ez van nem tudom irányítani az érzéseim.
2022. dec. 23. 12:40
20/20 anonim válasza:
#19: A főpolgármester úr boldog lesz, legalábbis széles lesz a mosolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!