Mit tud a Sarmat Putyin új csodafegyvere ? Tényleg ha elkészül sakkban tudja tartani a NATO t?
Igen, Oroszország eleve erősebb mint a NATO gittegylet.
Ezzel szemben a magyar baloldal Amerikához dörgölőzik továbbra is, kiárulja a hazát és elfogadja a júdáspénzt a provokátor Amerikától akik mindenhol háborút szítanak ahol csak lehet.
# 3
Oroszországnak:
1.) Nincs korszerű és erős légiereje.
2.) Nincs korszerű és erős szárazföldi hadserege.
3.) Nincs korszerű és erős haditengerészete.
Oroszországnak vannak:
1.) Korszerű nukleáris töltető ballisztikus rakétái.
Csakhogy ezutóbbival semmit sem érnek, hiszen legfeljebb a 3. világháborúban, egy totális atomháborúban vennék hasznukat, amelyben az emberiség kb. 99 %-a kiirtásra kerülnne.
5# vagy a nato szakítana szét több kisebb államra mint ahogy most is ez a terv .
Amúgy hagyományos robbanó fejjel nem érdemes elküldeni? mennyire növeli meg a sebesség a pusztító hatást?
A vicces az, hogy semmi olyan képességhez nem jutnak a Sarmattal, ami eddig nem volt meg nekik.
Van ~6000 atomfegyverük, rohadt sok hordozó rakétájuk, tehát az eddigi arzenállal is le tudják radírozni mondjuk az USA-t.
Most ehhez képest mi változott a Sarmattal? :D
Mivel tudják pluszban fenyegetni az USA-t? :D Kétszer radírozzák le? :D
Szóval óriási elmebajnokok ezek a ruszkik, az égvilágon semmi értelme nem volt ennek a rakétának, de legalább biztos jó sokba került :D
Át tud törni a NATO raketavedelmen a régi rakéták szerintem nem .
És kérdéses szerintem hogy 30 40 evves rakéták működnek e egyáltalán.
Szerintem az atom fegyverek közül is sok már nem.mukodik de az USA-ban se mert 20 30 évig ezt hanyagolta mindenki
Állítólag kina is nagyon sok új atomfegyvert készít a ballisztikus rakéták újra reneszánszukat élik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!