Nézegetem Telegramon az Ukrán Tpyxa csatornát, úgy 3-4 hete elkezdtek olyan posztokat kirakni hogy az Oroszok bombázzák Donyeck belvárosát, ezt még is hogyan???
Figyelt kérdés
Elsőnek még meg is lepődtem hogy mi történt? Az Ukránok már vissza is foglalták Donyeck városát? Aztán látom hogy nem, még inkább visszább szorították az Ukránokat, most Ukrán részről jönni fognak ugyanazok a bullshit vádak mint amiket Ők kaptak a háború elején az elvakul idi*tt Putler fanoktól miszerint a saját városaikat bombázzák? Nekem egyre jobban kezd körvonalazódni a dolog hogy egyik kutya másik eb, sok különbség nincs a kettő közt, ja kivéve hogy Oroszország az agresszor, de ettől függetlenül Ukrajna is kezd Oroszországgá válni...nem?2022. dec. 15. 10:26
A kérdező szavazást indított:
Egyik kutya másik eb
Nem ők soha sem vetemednének arra.
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
Isten úttyai kifűrkészhetetlenek
2/5 anonim válasza:
Hát ha ukrán esti meséket akarsz nézni, lelked rajta. Amikor az elején a Kijev belvárosában egy személyautót legázoló ukrán tankról váltig bizonygatták, hogy az egy orosz tank volt, én ott lemondtam róluk.
3/5 anonim válasza:
#2 honnan lehet tudni, hogy az egy ukrán tank volt? Komolyan kérdezem.
4/5 anonim válasza:
3: Onnan, hogy az orosz tankok soha nem jutottak el Kijev belvárosába, de még a közelébe sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, még Kijev külvárosát sem igazán közelítették meg.
2022. dec. 15. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!