Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország rendelkezik ennyi...

Oroszország rendelkezik ennyi rakétával?

Figyelt kérdés
Olvastam egy orosz pali nyilatkozatát aki azt mondta, hogy Oroszország annyi nem nagy hatótávolságú rakétával rendelkezik amivel képes lenne Kanadát vagy Ausztráliát működésképtelenné tenni és szét lőni minden várost ,minden infrastruktúrát ami fontos. Tényleg rendelkezik ennyi rakétával Oroszország? Nyilván ezek nem a tömegpusztító fegyverekre kell gondolni
2022. nov. 28. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Mit értett nem nagy hatótávolságú rakétán? Szerintem a világ legtöbb, hadseregére valamit is adó állama képes ilyen szempontból matematikailag átmenetileg "működésképtelenné" tenni egy-egy országot, főleg ha olyan nem túl nagy és a hatalmas távolságok miatt néhol sérülékeny infrastuktúrával rendelkeznek, mint a 38 milliós Kanada vagy a 27 milliós Ausztrália.

Egyébként meg az ilyen farokméregetésnek pont semmi értelme. A "nem nagy" hatótávolságú fegyvereikkel nem tudnak olyan távolságba lőni, hogy elérjék Kanadát (legalábbis a lakott részeit) vagy Ausztráliát. Ez kb. olyan, mintha én azzal dicsekednék, hogy simán felpofóznék 100 profi ökölvívót, ha 2 óráig le lennének bénulva. :)

2022. nov. 28. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Ne ol vass o rosz pro pa gan dát!! Az oroszok már márciusban kifogytak minden rakétából. Ezt már akkor megmondták a brit tudo..akarom mondani katonai hírszerzés. Amik most repülnek, azok mosógépek szárnyakkal, nem rakéták. A tolvaj ruszkik összeszedték az összes csippes automata mosógépet az ukránoktól, és azokból buheráltak rakétákat. Ezt vandelejebb is megmondta, tehát úgy van. Különben is Putyin már rég meghót.
2022. nov. 28. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg igen, hiszen most is van kapacitásuk szétlőni az ukrán infrastruktúrát. Ukrán beszámolók alapján egy támadás alkalmával 70-100 rakétát lőnek ki az oroszok, és már vagy 10 nagyszabású támadást biztosan végrehajtottak. Nyilván ezek közepes hatótávú rakéták, tüzérségi, néhány km-es rakétákból rengeteg lehet nekik készleten.

De biztos vagyok benne (és mondjuk orosz vezetők is közölték már), hogy a háború tanulságai alapján jelentősen fel fogják pörgetni a rakéta és a dróngyártást is a közeljövőben. Szóval ha eddig nem lett volna sok rakétájuk, akkor majd ezután lesz.

2022. nov. 28. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
12%
Én ezek után egyáltalán nem adnék arra,hogy az oroszoknak bármilyük is van. Nem értem, miért nem rohantuk még le őket.
2022. nov. 28. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Sok van nekik, gyártják is folyamatosan, nem rendelkezik ennyivel - ha olyan sok lenne akkor nem vásárolna Iránból drónokat.
2022. nov. 28. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!