Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy hogyan fizetnek mostanság...

Hogy hogyan fizetnek mostanság az önkéntes külföldi katonáknak az oroszok illetve az ukránok havonta?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon sehogy.
2022. nov. 10. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahol 2000 dollár körüli összeget láttam.
2022. nov. 10. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Utólag fizetnek. Könnyen megspórolják, ha "ott maradsz".
2022. nov. 10. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Euróban fizet mindkét fél havi illetményt
2022. nov. 10. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Ukrajna 1200 dollár havonta amit.persze nem ukrajna áll hanem más adófizetők pénzét pocsékolják el. Oroszoknák meg az orosz állam havi 3k dollárt elég durva.
2022. nov. 10. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

"Ukrajna 1200 dollár havonta amit.persze nem ukrajna áll hanem más adófizetők pénzét pocsékolják el."

<->

"Oroszoknák meg az orosz állam havi 3k dollárt elég durva."

Tehát az ukránok zsoldja adópocsékolás, az oroszoké meg váó, de jó. Majdnem megkeresik (elvileg) az életüket napi szinten kockáztatva, egy értelmetlen háborúban azt az összeget, amit egy osztrák bútorasztalos. Csodálatos. Oroszország csodás!

2022. nov. 11. 00:30
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 a kérdés be e vállalod 3 ezerért a dolgot. Azert na ez egy aktiv konfliktus nem békefenntartás
2022. nov. 11. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 rosszul dogalmaztam 1200 szaros dollárt kapnak az ukránok ez hol fair? Amúgy az a durva hogy az oroszok képesek 3k dollár fizetni a zsoldosoknak.
2022. nov. 11. 09:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

" Amúgy az a durva hogy az oroszok képesek 3k dollár fizetni a zsoldosoknak."

Szerintem egyáltalán nem durva, mint írtam, ez egy átlag bér a világ boldogabbik felén. Plusz vajon hány külföldi zsoldos harcolhat orosz oldalon? Pár száz? Pár ezer? Ez nem tétel...

2022. nov. 11. 10:31
 10/10 brezko válasza:

Alapból a nemzetközi egyezmények tiltják a zsoldos létet.

Így elfogás esetén nem illetik meg a hadifoglyok jogai.

Ráadásul sok helyen még sittre is vágnak érte.

Peched van, kimész, pár napig, hétig zsoldoskodsz, majd elfog az ellenség és esetleg 10 évig ott is tart hűvösön. Egy fillért se keresel.

Persze, lehet, hogy mind a sittet, mind a börtönt megúszod, s keresel jó pár ezer dollárnyi pénzt. Remélhetőleg meg is kapod.

2022. nov. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!