Akkor Zelenszkij mégis hajlandó Putyinnal tárgyalni? Nem úgy volt hogy aláírt egy rendeletet hogy nem?
"mivel aláírt egy törvényt Zelenszkij hogy nem tárgyal Putyinnal"
Természetesen ilyen sosem történt.
Eddig onnan vélték tudni az okosak, hogy az USA irányít, mert Zelenszkij nem akart tárgyalni, azért mert szerintük az USA háborút akar. Ebből következik, hogy ha most tárgyalni akar, akkor mégsem az USA irányít. Vagy ha az USA mondta, hogy tárgyalni kell, akkor megdől az elmélet, hogy a nyugat akarja a háborút, szegény oroszok meg csak bele lettek kényszerítve.
Szóval melyik?
Csak az átlagemberekre volt igaz, hogy egy idő után már rájöttek, hogy a háború szívás, de az országok vezetőit ez nem érdekelte, addig tolták, amíg az egyik oldal le nem tette a fegyvert.
"mindkét esetben irányít ez a lényege a szónak"
Ez valid, de szerintem a hozzászóló arra akart kilyukadni, hogy csomó ember szerint Zelenszkij ha keményet szarik, ha hígat fosik, akkor is Amerika keze van a dologban.
"aláírta nem hajlandó tárgyalni putyinnal"
Én azt olvastam, hogy azt a feltételt szabta, hogy ha Putyin lemond, akkor tárgyal az oroszokkal. Ez összefér a "nem tárgyalunk putyinnal" rendelettel.
"akkor mégis csak az Egyesült Államok irányít Ukrajnában "
Annyira fel akarjátok találni a spanyolviaszt... Ukrajna addig tud talpon maradni, ameddig az USA ellátja pénzzel és fegyverrel. Ha az USA szól, hogy "figyi Volodimir, lassan elfogy a keret, jó lenne, ha csinálnál valamit", akkor normális, hogy a fickó meggondolja magát. Ez még nem jelenti azt, hogy az USA háborúzik Ukrajnában. Ha az ukránok találnak másik szponzort, folytathatják amíg jólesik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!