Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonának miért nem vagyok...

Katonának miért nem vagyok alkalmas?

Figyelt kérdés

Havonta le szoktam futni átlag 160 km-t terepen, minden nap 1 órás edzést végzek, felváltva egyik nap edzőterem, másik nap saját testsúlyos edzés, gimis koromtól rendszeresen járom az erdőket, hegyeket, rendszeresen évek óta képzem magam túlélési és buschcraft ismeretekből, képzett elsősegély nyújtó vagyok, angolul és németül is beszélek, most tanulok kínait.

Egyszóval magas szinten edzett vagyok, fizikailag és szellemileg is, de mégis belekötnek olyan hülyeségekbe hogy valami minimális allergiát jelez a teszt a nem tudom én macskaszőrre, tehát valami teljesen értelmetlen dolog.

Katonák közt látok puffadt, pocakos embereket, ők miért lehetnek azok?

Itt gyakorin többen kérdezték, hogy hogyan kerülhetik el katonaságot ha arról lenne szó, erre sokan lerohanták őket hogy úgyis elvisznek, nem nézik mi bajod van, nem lehet kamuzni.

Én nem kamuzok, szeretnék az lenni de elzavarnak!!! Miért???

2022. okt. 31. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan alkalmatlannak minősítettek csak mert allergiás vagy a macskaszőrre?
2022. okt. 31. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
aKKOR senkit sem hívnak majd be
2022. okt. 31. 01:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az alkalmasságin pontosan (igaz latinul) le van írva az indok. Azt keresd meg a jogszabályban tényleg kizáró ok-e.
2022. okt. 31. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kiállított alkalmasságid amin tényleg latinul van felírva a diagnózis küldd át nekem és megnézem.

Értem az orvosi latint meghát már csak kíváncsiságból is megnézném, hogy ilyen tényleg létezik e, hogy macskaszőr allergia miatt utasítanak el :D

2022. okt. 31. 02:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok a pocakosok valószínűleg felvételin még nem úgy néztek ki.
2022. okt. 31. 06:01
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

csaka súlyos allergia kizáró ok

Van egy nő ismerösöm ő is allergiás, szerződéses katona már évek óta.

Amugy ő kb ránézésre is teljesen alkalmatlan lenne arra hogy bárkit megöljön, csak amolyan létszámkitöltő, (a női katonák 90%-a mind az amugy)

2022. okt. 31. 06:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem maradsz le semmiről. Ha majd harcolni kell, akkor a féllábú, félszemű is jó lesz, azok közt te leszel a király.
2022. okt. 31. 07:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy örülnél, hogy alkalmatlan vagy! Hát kell az neked, hogy adandó alkalommal elvigyenek és ott lőjenek le a fronton?!

A fizikai erőnléttel sokkal jobb dolgokat is lehet kezdeni (pl mehetsz tűzoltónak), a szellemivel meg pláne!

2022. okt. 31. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8 aki megbukik a katonai orvosin azt tűzoltónak se veszik fel

Ott szigorúbb az orvosi követelmény:)

2022. okt. 31. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!