Nem akarok katonának menni, ha már korábban elmegyünk külföldre nem tudnak behívni gondolom?
#10: „Úgy hogy nem költözik ki? Gondolom akkor az itteni állampolgárságát megszüntetik TB ...”
Én a 2000-es évek elején alkalmaztam ezt a módszert, ideiglenes lakcímre jelentkeztem vissza a "kivándorlás" után, Pesten dolgoztam, így a TB-nél is ugyanúgy be voltam jelentve, csak épp személyi igazolványom nem volt, de azt a jogsi és az útlevél is helyettesíthette.
De hogy most vagy a jövőben lehetne-e ugyanígy trükközni azt nem tudom. De a kérdező valóban ki akar vándorolni, szóval őt nem hívhatják be miután már kiköltözik.
11
Mi lesz a magyar ingatlanoddal, ill. ha vissza akarod csinálni?
Mármint visszajelentkezni állandóra? Ha magyar állampolgár vagy, akkor mi akadálya lehetne?
A Földhivatalban meg a tulajdonosoknak szerintem mindig azon adatai szerepelnek a tulajdoni lapon, amik utoljára meg lettek adva, gondolom van valami adatmódosító nyomtatvány is lakcímváltozásnál, maguktól nem frissítenek semmit.
Amúgy sok mindent megértek én, hogy nem akarnak az emberek háborúba menni, nem akarnak katonának menni, stb.Azért az valahol csak borzasztó, hogy manapság a nők tökösebbek, mint jó pár férfi.
A magyar hadseregben rengeteg nő szolgál önszántából.Világ szinten hatalmas a nők aránya a hivatásos állományban a honvédségnél.Tudom, ők maguk választották ezt.
De könyörgöm!Ha megtámadnák ne adj Isten az országot, a férfiak a gyerekeik mögé bújnának, hogy ne kelljen megvédeniük az időseket, az asszonyaikat?Ez valahol elképesztő.
Az a elképesztő hogy ekkora marhaságokat írsz. Az ukrajnai háború a legjobb példa arra, micsoda mobilizáló ereje van a civilek körében annak ha megtámadják az országot. Egy külső támadás esetén hont védeni egészen más motivációt jelent mint békeidőben otthagyni a családodat, munkádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!