Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jelentkeztem HATÁRVADÁSZNAK,...

Jelentkeztem HATÁRVADÁSZNAK, ès valami miatt kiszűrt az NVSZ ! Azt szeretnèm megkèrdezni, ès remèlem kapok választ a kèrdèsemre hogy ezt a döntèst meg lehet fellebbezni ?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet, - ill. értelmetlen, mert semmit nem fog változtatni a helyzeteden. A nemzetbiztonsági kockázatok esetében nincs pardon!
2022. okt. 18. 12:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Pedig büntetett előèletű sem vagyok. Rend van a lakásban. Èn arra gyanakszom hogy most szereltem le a katonaságtól ès azèrt !
2022. okt. 18. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Lehet dk vagy mszp szimpatizáns vagy, az nyilván kizáró, hiszen itt a nemzet léte a tét, csak hithű fideszesek alkalmasak rá.
2022. okt. 18. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Sok buktató lehet!

Megmagyarázhatatlan pénzügyi manőverek!

Szürke gazdasághoz köthetőség.

Külföldi kapcsolatok közül olyan, amelyikről van negatív tartalmú nyomozati anyag.

Visszaeső rossz ember a kapcsolatrendszerednek akár csak a perifériáján is.

A leszerelésed körüli körülmény (téves) értelmezése.

Internetes platformokon kifejtett politikai állásfoglalás, - amely összeegyeztethetetlen bármilyen vonalon is az általad betölteni kívánt beosztással, rád ruházni tervezett hatalommal, befolyással.

Csapongó társasági élet vagy kiegyensúlyozatlan magánélet.

Szomszédokkal szükségtelenül ellenséges magatartás.

Számolatlan ok lehet, amiről te nem is gondolnád, hogy kizárja a töltött éles fegyver kezedbe adását! -Ilyenkor nem érdekli az átvilágítókat, hogy te meddig és hol tehetted ezt meg. Próbálj megbékélni a döntéssel - még akkor is, ha tisztában vagyok azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű!

2022. okt. 18. 12:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Szâmomra az is èrthetetlen, akkor hogy dolgozhattam Büntetès Vègrehajtás területen ! Ott is ugyanezt a procedúrát játszák el ! Valahogy nem tudok belenyugodni ebbe a döntèsbe ! 😱😱😱😭😭😭
2022. okt. 18. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne felejtsd el, hogy a nemzetbiztonságot egyre inkább előtérbe helyezik - és már-már túlzásba is viszik némelyik vonalon az elvárásokat, - közel sem úgy megy ma már egy fel-, ill. átvételi procedúra, mint pl. 15 évvel ezt megelőzően. Van az a beteges vonal, ahová ha maga a Jézus jelentkezne fehér lepelben, akkor is "elmeszelnék". Sok mindent nem tud ez ellen tenni, aki felvételt szeretne nyerni egy nemzetbiztonsági vonalat is érintő szervezet soraiba. Lényegében arra tekintenek "ideális jelöltként", aki mindenre bólogatva mindent alárendel a cégérdeknek, nincsenek kapcsolatai és nincs saját élete. Nagyjából ez az ára a jól hangzó állásnak.
2022. okt. 18. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Fellebbezd meg a döntést ha akarod, de nem kötelesek minden részletre kiterjedő felvilágosítást adni. Furi is lenne ha megfognak mondjuk egy beszervezett ügynököt és felfednék neki honnan és miért tudják.
2022. okt. 18. 18:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jószándèkú választ ! Mindenfèlekèppen meg fogom fellebbezni a döntèst ! 😉😉😉 Már csak miattatok is ! 😉😉😉 Nagyon jó olvasni ezeket a pozitív kommenteket ! Tisztelettel mindenki felè István 😉😉😉😉😉😉😉
2022. okt. 18. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy c ismerősöm, aki állandóan verekedett, kisméretű késsel fenyegetőzött, végül nem vették fel határőrnek, pedig rendvédelmin tanult.
2022. okt. 21. 00:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem voltál azt megelőzően imperialista kém? Azokat szűrik, ha valaki kapitalista országoknak kémkedett.
2022. okt. 21. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!