Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország és Amerika miért...

Oroszország és Amerika miért még mindig atomfegyverekkel fenyegeti egymást, amikor a jövő a biofegyvereké?

Figyelt kérdés
Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött a biotechnológia, olyan módosított vírusokat és baktériumokat lehetne elszabadítani, hogy ihaj. És nem kell hozzá semmi olyan infrastruktúra, mint egy atomrakéta továbbításához, elég mondjuk megfertőzni vele egy "turistát", aki ráköhög egy moszkvai csövesre és kész.

2022. okt. 10. 22:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%

19

"nemtudtam hogy a maghasadás szakértője vagy"

"akkor nyugodtan össze engedhetnének egy kiló anti anyagot a normál anyag párjával nem szabadulna fel akkora energia"

Én sem tudtam hogy atomfizikus vagy!

Ugyanis az atombomba nem antianyagot szabadít fel, de mindegy!

2022. okt. 11. 01:06
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
#15 biztos pöpec lenne egy nanorobot - mondjuk úgy 100 év múlva, mert addig aligha fog tömegesen elterjedni.
2022. okt. 11. 02:20
 23/33 anonim ***** válasza:
35%

"Nem Én mondom .

Olyanok állítják akik vizsgálták!"

Azt ugye vágod hogy ugyanez a csávó laposföld-hívő, és szerinte a Nap kering a Föld körül? Amit az atomfizika elméleti hátteréről ír, azt egy elsőéves fizikahallgató meg tudja cáfolni, akkor hülyeségeket hord össze.

2022. okt. 11. 08:19
 24/33 anonim ***** válasza:
4%

23.

Nem olvastam semmilyen laposföldet, de egy olyan ne próbáljon kioktatni,mint te aki azt hiszi az atombomba antianyagból van lol.

2022. okt. 11. 08:57
 25/33 anonim ***** válasza:
35%

24-es: ki írt ilyet? Mert én biztos nem, a 23-as komment volt az első kommentem ennél a kérdésnél.

Egyébként ha picit tovább olvasol, ilyen zseniális bekezdéseket találsz:

"Today I live outside Monte Carlo with a view of the sea, where the distant Sun rises every morning. I know it is an illusion - it is me on the rotating Earth being orbited by the Sun that observes it. After eight minutes the first photons (!!) of the Sun arrive at the speed of light in my eyes ... but nobody can explain, what a photon (light) is and how it is created in the Sun and why it dies in my eyes after its long trajectory through space from the Sun"

A csávó nem csak az atombomba létezésében nem hisz, hanem azt hiszi, hogy a fotonok nem léteznek, plusz olyan hülyeségeket mond, hogy senki nem tudja, hogyan keletkeznek a fotonok (természetesen tudjuk, fizika 11. osztály), hogy a Nap a Föld körül kering, hogy a relativitáselmélet csak kamu, és csak azért találták fel, hogy később ezzel az atombomba-hoaxot erősítsék (40 évvel korábban, amikor még a láncreakció sem volt ismert...).

A csávó egyszerűen segghülye, halvány lila fogalma sincs az atomfizikáról, több oldalon keresztül csak annyit mond, hogy van [alapvető fizikai tétel], ami nem lehet, mert nincs rá bizonyíték. A probléma csupán annyi, hogy egy Mount Everestnyi bizonyíték van azokra a dolgokra, amikre szerinte nincsen.

2022. okt. 11. 11:18
 26/33 anonim ***** válasza:
5%

25

"A csávó egyszerűen segghülye, halvány lila fogalma sincs az atomfizikáról"

Nem mintha neked több lenne!

2022. okt. 11. 13:28
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
Lol én írtam az Anti anyagot, és az égadta egy világon sehol nem állítottam hogy az atombomba antianygból lenne, leírtam két állítást, az egyik hogy ezek szerint a maghasadás szakértője vagy, majd utána azt írtam hogy ezek szerint valószínűleg az sem lenne probléma ha az antianyagot az anyag párjával össze engednénk, hiszen ha ennyire értessz a maghasadáshoz, hogy konkrétan az összes atomfizikust a földön képes vagy megcáfolni, akkor te olyan zseniális ember kell hogy legyél, hogy az antianyaghoz is értened kell, hiszen csak magamból kiindulva aki nem vagyok fizikus, de értem hogy működik a maghasadás, és tudom mi történik ha akár néhány gramm antianyagot is összeengedünk az anyag párjával, ( óriási és tiszta energia szabadul fel amelyben kioltják egymást) feltételeztem hogy te aki sokkal okosabb vagy mint a legtöbb ember a földön biztosan tudod ezt is, sajnálom ha félre értetted bár ha ennyire intelligens ember vagy, nemtudom hogy lehetett két egymástól teljesen független állítást össze keverni, de mesélj még :).
2022. okt. 11. 13:52
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
A linkedre meg hadd ne mondjak semmit, mert ezek szerint van egy lapos föld hívő aki valószínűleg semmilyen elméleti fizika tudással nem rendelkezik és videókat gyárt ahol A Hirosimára ledobott atombomba hatásait cáfolja, vele szemben ott van a föld összes fizikusa minden országból függetlenül egymástól akik mást állítanak, és te az előbbinek hiszel xddd hát ezek után nincs több kérdésem.
2022. okt. 11. 14:04
 29/33 anonim ***** válasza:
4%

"Lol én írtam az Anti anyagot, és az égadta egy világon sehol nem állítottam h...."

Innentől nem olvastam tovább.

Na ne fárasszatok!

2022. okt. 11. 14:26
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

"Nem mintha neked több lenne!"

Őőő de. Én villamosmérnök vagyok, így muszáj valamennyire konyítanom az atomfizikához, hiszen a kvantumelmélet és a relativitáselmélet nélkül semmiféle bonyolult áramkört nem lehet létrehozni. Ez a csávó tagadja az általános és a speciális relativitáselméletet, és a kvantumelméletet is, merthogy szerintük ezek nincsenek bizonyítva. Namost ezeket természetesen lehet nagyon az alapokról is bizonyítani, de neked legyen elég annyi, hogy ha nincsenek fotonok, nincsen kvantumelmélet, és nincsen relativitás, akkor ezt az üzenetet nem tudnám leírni (hiszen a telefonomban lévő tranzisztorok olyan apró méretűek, hogy ott már a kvantummechanika törvényei is felütik a fejüket), és nem tudnám hozzád eljuttatni, hiszen olyan távolságon keresztül írok neked, ahol a network chain több pontján korrigálni kell a téridőgörbülés hatásait.

Onnan lehet tudni, hogy ez a csávó hülyeségeket mond, hogy az elméletét olyan alapvető fizikai tételek "cáfolatára" (valójában csak tudománytalan tagadására) alapozza, amelyek nélkül a modern technológia nem lenne működőképes.

2022. okt. 11. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!