Mit lehet tudni Szergej Surovikin az ukrajnai orosz seregek új foparancsnokarol? Tényleg olyan kegyetlen mint mondják?
Miért egy szerződés katonának pl egy lövésznek mit kell írnia?
Amúgy igazad van ez miatt kirostaltak annak idelyen 19 voltam de mivel diszgráfias hiába mentem át a fizikai és egesegugyi alkalmasságon a pszichikain nem engedtek át.
Pedig megcsinaltam a személyiség tesztett meg a beszélgetést is csak kérdőívben kérdezték a diszgráfiat és én bevallottam és az kizaro ok .
Szóval valóban nem lettem katona.de háború esetén gondolom nem válogatnak hanem mindenkinek fegyvert adnak mint ukránok tettek
Vagy ha az nemis de lennének felkatonai alakulatok oda felvennenek.
Amúgy meg azért foglalkozok ezzel mert ez a hobbim. tanulmanyozom a fegyvereket a háborúkat.meg a beteg elméket a történelemből. A Stratégiát stb
Meg lehet jósolni dolgokat hogyha az összképet figyeli az ember.
Nemcsak az ukrán konfliktus érdekel hanem Szíria yemen hegyi karabah stb és a régi haboruk is az okoriaktol napjainkig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!