Zelenszkijnek mi a rendfokozata?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 16:18
1/12 anonim válasza:
Cigány! Mármint az orrát leszámítva, mert az kőkemény zsidó főtábornok.
3/12 anonim válasza:
Elnök. Akárcsak a túloldalt Putyin.
4/12 anonim válasza:
Nincs rendfokozata, hiszen nem tagja az ukrán fegyveres erőknek, csupán azok főparancsnoka. Magyarországon például Novák Katalin a Honvédség főparancsnoka, neki sincs rendfokozata.
5/12 anonim válasza:
Pontozd csak le nyugodtan az 5-öst választ..csak azért.. mert az igazat írta. Ez a te szegénységi bizonyítványod.
7/12 A kérdező kommentje:
"Nincs rendfokozata, hiszen nem tagja az ukrán fegyveres erőknek"
Úgy érted soha nem is volt katona? Rosszul tudom, hogy Ukrajnában kötelező sorkatonaság van?
2022. okt. 9. 17:23
8/12 anonim válasza:
"Úgy érted soha nem is volt katona"
Nem, Zelenszkij sosem volt sorkatonai.
"Rosszul tudom, hogy Ukrajnában kötelező sorkatonaság van?"
Jól tudod, de a Szovjetunió szétesése után Ukrajnában nem volt általános sorkatonaság (ahogy Oroszországban sem volt), hanem csak a sorköteles férfiak 10-20%-át sorozták be.
10/12 anonim válasza:
Alszínész helyettes pótpótló, de abból is csak elsőéves ipari tanuló.
(Én kimondottan utálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!