Magyarországnak vannak olyan létesítményei, mint az 51-es körzet, vagy a Norad?
És igény lenne rá ? Az 51-es körzettel persze nem az ufókra gondoltam.
Amúgy a kérdés onnan jött, hogy ismerősünk egy somogyi(?) faluból származik, és ő mesélt néhány dolgot.
70-es évek: A környéken addig is volt pár orosz katona, de egyszer nagyon sok jelent meg. Pár nap múlva elmentek. Az ezt követő hónapokban rendszeres volt, hogy éjjel a falu lakói zajt hallottak, mert a szovjet katonák éjjelente a falu közelében lévő szántóföldeken tevékenykedtek. Aztán egyszer abbamaradtak ezek az éjszakai zajongások, de a közeli szántóföldeken gyakran találtak pl. cirilbetűs cigarettapapírt, konzerveket stb...
Katonákat egyre ritkábban láttak, de rendszerváltás környékén ismét mozgolódás volt éjjelente. Az ismerősünk megbízható, felnőtt ember, de nem ért ezekhez a dolgokhoz.
Szerintetek fals a dolog, vagy tényleg lehetett ott egy bunker ?
Mert akkor lehet, hogy van Norad szerű létesítmény is, csak nincs a köztudatban. Mondjuk a mostani politikai elitet leküldhetnénk, és bezárjuk a betonajtót :D
De viccen kívül: Vannak ilyen építmények ? Mert a józan ész azt diktálná, hogy minden ország építsen magának, de még nem nagyon hallottam, hogy az amcsikon kívül lenne bárkinek :S
Lehet..., de most jelenleg ahol van a Déli-pu. ahhoz közel van az a régi katonai létesítmény amiről írtam és azt is Sziklának nevezték.
Valószínű, hogy nem véletlen, hogy Veszprémben is van egy hasonló hely és hasonló névvel (volt). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!